Рівне:

Створення та просування сайтів

АСТРОЛОГIЧНИЙ ПРОГНОЗ

Технології 22-січ, 2009, 11:309 prov 1 049
АСТРОЛОГIЧНИЙ ПРОГНОЗ
на 26 сiчня - 1 лютого

ОВЕН (21.03-20.04). Не засмучуйтеся через дрiбниці: оптимiзм дозволить вам скеровувати перебiг подiй у потрібному напрямку. Можуть виникнути дрiбнi, але легкі для розв'язання неприємностi через невпевненiсть у власних силах i вмiннях. Не варто йти проти суспiльної думки.

ТЕЛЕЦЬ (21.04-21.05). Шукайте новий пiдхiд до проблем, можливо - нову роботу. Безжалiсно розлучайтеся з усiм застарiлим i непотрiбним. Вигiдним буде дiлове спiвробiтництво з родичами. Усі вихiднi, або хоча б частину, присвятіть сiм'ї.

БЛИЗНЮКИ (22.05-21.06). Максимально використовуючи свою чарiвнiсть, ви можете досягнути практично будь-яких цiлей. Вашi смiливi рiшення викликають захват колег, але втiлювати цi iдеї доведеться самостiйно. Наприкiнцi тижня можливе повернення старих дружнiх зв'язкiв i поява нових знайомств.

РАК (22.06-23.07). Вiдстоюючи свою - єдино правильну , як вам здається, - точку зору, не будьте впертими, а прислухайтеся до слiв опонента: так ви уникнете конфлiктної ситуацiї. Доведеться приймати вiдповiдальнi рiшення. Вихiднi краще присвятити вiдпочинку iз родиною.

ЛЕВ (24.07-23.08). З'являться новi можливостi, почнеться або вiдновиться рiст у професiйнiй сферi. Не прозавте цей шанс. Прийняття важливого рiшення вiдкладiть. Тримайте свої емоцiї на короткому повідку: не давайте волю гнiву, вiн лише погіршить ситуацiю.

ДIВА (24.08-23.09). Професiйнi iнтереси й особисте життя будуть тiсно переплiтатися - у дiлових проектах можуть брати участь вашi друзi або родичi. Кiнець тижня може принести вигоду вiд реалiзацiї давно початого проекту. У вихiднi не варто уникати свiтських заходiв.

ТЕРЕЗИ (24.09-23.10). Час приходити до тями й робити свою роботу, навiть якщо вам цього зовсiм не хочеться. Не засмучуйтеся - вона дасть гарний прибуток. Доведеться послабити свою вимогливiсть до близьких, вона може спровокувати конфлiкти. Придiляйте бiльше часу дiтям, допоможiть їм розiбратися з проблемами.

СКОРПIОН (24.10-22.11). Бажано привести всю робочу документацiю в iдеальний порядок - ви вiдчуєте внутрiшню легкiсть та рiвновагу. Вiд начальства краще триматися подалi: його може дратувати ваша активнiсть та iнiцiативнiсть. Дiти порадують новими досягненнями.

СТРIЛЕЦЬ (23.11-21.12). Дивитися на життя на цьому тижнi потрiбно максимально прагматично. Постарайтеся завершити всi серйознi й невiдкладнi справи, щоб не повертатися до них. Не пошкодуєте, якщо проведете вихiднi у вибраному колi, куди допускають не кожного.

КОЗЕРIГ (22.12-20.01). Можлива активна участь друзiв та однодумцiв у всiх ваших справах. Ймовiрнi певнi тертя з начальством через рiзний пiдхiд до рiшення невiдкладного питання. У вихiднi днi навряд чи потрiбно серйозно братися за виховання дiтей.

ВОДОЛIЙ (21.01-19.02). Вам доведеться багато чого змiнити, полiпшити й освоїти. Виникне ряд заплутаних проблем, якi необхідно буде вирiшувати одночасно. Може початися смуга успіхів. Ваша персона буде викликати пiдвищену увагу. Дуже важливо увесь час тримати руку на пульсi подiй.

РИБИ (20.02-20.03). На вас може звалитися багато турбот i дрiбних проблем. Але чим бiльше безкорисливої пiдтримки ви надасте тим, хто її потребує, тим позитивнiшими будуть змiни в життi. До досягнення бажаного результату залишається зовсiм трохи. Вихiднi днi краще провести на свiжому повiтрi.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору