Рівне:

Створення та просування сайтів

АСТРОЛОГIЧНИЙ ПРОГНОЗ

Технології 13-лис, 2008, 15:199 prov 1 031
АСТРОЛОГIЧНИЙ ПРОГНОЗ
на 17 - 23 листопада

ОВЕН (21.03-20.04). Чим бiльше альтруїзму ви виявите до навколишнiх, тим позитивнiшими будуть змiни у вашому життi. Новi проекти й плани успiшно реалiзуються в майбутньому. Ваша основна сила буде полягати в умiннi органiзувати будь-яку справу.

ТЕЛЕЦЬ (21.04-21.05). Не перевантажуйте себе роботою. Можна буде легко зняти напруженiсть у вiдносинах з начальством. Ви зможете усунути прикрi непорозумiння у стосунках з дiтьми. У вихiднi поставтеся дбайливо до наявних у вас фiнансiв.

БЛИЗНЮКИ (22.05-21.06). Успiх вимагає ретельної пiдготовки i перевiрки необхiдної iнформацiї. Не вiдкидайте допомоги друзiв, але й не розраховуйте на них. Може виникнути потреба в активних дiях i змiнах, але змінювавти життя треба досить обережно. Вихiднi присвятіть дому й родинi.

РАК (22.06-23.07). Спробуйте на початку тижня уникати конфлiктiв з близькими людьми. Наприкiнцi тижня вам можуть запропонувати цiкаву роботу. Присвятіть облаштуванню свого дому хоча б вихiднi. Проявляйте щедрiсть натури. Придiліть більше уваги дiтям.

ЛЕВ (24.07-23.08). Вам краще зайняти вичiкувальну позицiю й приготуватися до компромiсiв. Не варто задирати носа i зачiпати чужi iнтереси - є небезпека стати жертвою iнтриг. У вихiднi днi на вас можуть очiкувати проблеми, якщо не будете пiклуватися про родину.

ДIВА (24.08 - 23.09). Співставляйте свої потреби з можливостями. Успіх забезпечить робочу взаємодiю з людьми старшого вiку. Особливо ефективними вашi дiї будуть за пiдтримки групи однодумцiв. У кiнцi тижня вам доведеться поринути в проблеми дiтей.

ТЕРЕЗИ (24.09-23.10). Не забувайте про розумну обережнiсть. Щоб змiцнити бюджет i розширити обрії, берiть участь у серйозних комерцiйних проектах. Звертайтеся iз проханнями до начальства. У вихiднi спробуйте прийти до спільної думки iз близькими людьми.

СКОРПIОН (24.10-22.11). З'явиться можливiсть подолати суперечності, якi турбували й тривожили вас. Можуть засмутити дрiбнi неприємностi. Але, на жаль, - це плата за вiдсутнiсть великих проблем. У вихiднi днi спробуйте навести лад - як в улюбленому домі, так i у своїх думках та почуттях.

СТРIЛЕЦЬ (23.11-21.12). Прислухайтеся до несподівано отриманих порад. Близькi люди будуть потребувати вашої допомоги – намагайтеся приділяти їм увагу. При вирішенні фiнансових питань не варто повнiстю опиратися на iнтуїцiю, бо вона може пiдвести.

КОЗЕРIГ (22.12-20.01). Вам залишиться докласти зовсiм небагато зусиль, щоб досягнути бажаної мети. Вас може здолати зайва самокритичнiсть, але навiть така позицiя здатна принести користь. Вихiднi днi будуть особливо вдалими, якщо проведете бiльше часу з родиною.

ВОДОЛIЙ (21.01-19.02). Намагайтеся не робити помилок, а брати позитивний досвiд з життєвих труднощiв. Не вийшло з першого разу - спробуйте ще, попросіть поради. Родина завжди вас пiдтримає й допоможе.

РИБИ (20.02-20.03). Бажано виявити ретельнiсть i передбачливiсть у роботi. Розраховуйте тiльки на власнi сили. Вам буде щастити на потрiбних людей, успіх супроводжуватиме вас. До кiнця тижня з'явиться багато рутинної, але необхiдної роботи.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору