Рівне:

Створення та просування сайтів

АСТРОЛОГIЧНИЙ ПРОГНОЗ

Технології 04-вер, 2008, 12:399 prov 1 095
ОВЕН (21.03-20.04). Вам знадобляться розсудливiсть i стриманiсть: тiльки цi якостi зможуть хоч якось пом'якшити вашу iмпульсивнiсть. Тиждень може виявитися дуже складним: вас, ймовiрно, будуть випробовувати на мiцнiсть. Таємний заступник може допомогти вам у пошуку нової роботи.

ТЕЛЕЦЬ (21.04-21.05). Вас очiкує значний кар'єрний стрибок. Будьте твердi у своїх рiшеннях. Ваша непередбачуванiсть може подарувати вам новi можливостi. Будьте обережнi, вас можуть пiдвести або заплутати. Вихiднi присвятіть спiлкуванню з дiтьми.

БЛИЗНЮКИ (22.05-21.06). Спробуйте взяти себе в руки. Менше займайтеся рутинною роботою й бiльше уваги придiляйте творчостi. Можете розраховувати на пiдтримку друзiв, але будьте обережнi — вас, підстерігають зваба й обман.

РАК (22.06-23.07). Ви будете рватися до роботи у той час, коли необхiдно злегка охолонути i реально розрахувати сили. Орiєнтуйтеся на партнерiв — це принесе бажаний успiх. Ймовiрнi цiкавi пропозицiї.

ЛЕВ (24.07-23.08). Не слiд дозволяти спiвробiтникам i начальству сумнiватися у тому, що у вас є власна позицiя із ключових питань. Можуть зав'язатися дуже кориснi для роботи знайомства. Розберiться iз дрiбними побутовими справами, а вихiднi краще присвятити вiдпочинку.

ДIВА (24.08 — 23.09). Спробуйте не забувати про найнеобхідніші справи на роботi, а їх у вас нагромадилося достатньо. З колегами проявляйте дипломатичнiсть i наполегливiсть. Якщо щось не встигнете зробити, не засмучуйтеся — адже вашi можливостi не безмежнi.

ТЕРЕЗИ (24.09-23.10). Використовуйте доброзичливе ставлення начальства до вас. Бажано вiдмовитися вiд ризикованих заходiв i авантюрних пропозицiй. У вихiднi намагайтеся розвантажитися або присвятити себе вiдпочинку. Не забувайте про друзiв — своєчасний вiзит у вихiднi буде їм до душi.

СКОРПIОН (24.10-22.11). Не звертайте увагу на шепiт за спиною й заздрiсні погляди: зосередьтеся — i вперед, просто до мети. Ви можете виявитися в центрi подiй i виявити смiливiсть i чеснiсть. У вихiднi займiться повсякденними справами й знайдiть хоча б трохи часу для вiдпочинку.

СТРIЛЕЦЬ (23.11-21.12). Принесуть позитивнi результати поїздки, зустрiчi й новi справи, пов'язанi з розширенням поля дiяльностi. Варто приготуватися до несподiваних зустрiчей з давнiми друзями. Уникайте взаємних образ i претензiй у спiлкуваннi iз близькими.

КОЗЕРIГ (22.12-20.01). Ви починаєте завойовувати успiх i популярнiсть. Початок тижня буде вдалим практично у всiх вiдносинах, особливо якщо ви не будете рiзко й раптово мiняти свої рiшення. Рiднi можуть почати чiплятися з будь-якого приводу й можуть вивести вас iз рiвноваги. Краще просто не звертати на них уваги.

ВОДОЛIЙ (21.01-19.02). Ймовiрнi труднощi в спiлкуваннi з родичами або сусiдами: марно говорити їм про свою життєву позицiю — вас однаково не почують. Вдалий час для декларацiї нових iдей на роботi. Почуття непевностi буде заважати вам зосередитися.

РИБИ (20.02-20.03). Зробивши послугу начальству, ви тим самим допоможете йому вирiшити складну ситуацiю, i воно неодмiнно вiддячить вам. Вiдпочиньте вiд проблем на роботi і вдома. Прекрасний час для зустрiчей i дружнiх вечiрок. Можлива конфлiктна ситуацiя з дiтьми.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору