Рівне:

Створення та просування сайтів

АСТРОЛОГIЧНИЙ ПРОГНОЗ

Технології 23-жов, 2008, 10:369 prov 1 048
АСТРОЛОГIЧНИЙ ПРОГНОЗ
на 27 жовтня - 2 листопада


ОВЕН (21.03-20.04). Новi справи краще починати в серединi тижня – тодi вас буде супроводжувати успіх. Перебуваючи в станi конфлiкту, ви навряд чи зможете зробити хоч щось корисне для себе. Найкращим вiдпочинком у вихiднi буде коротко подорож.

ТЕЛЕЦЬ (21.04-21.05). Не варто проявляти зайву активнiсть i iнiцiативу у дiловiй сферi. Подiлитеся своїми планами з колегами й близькими людьми — і на вас чекатимуть схвалення та розумiння. У вихiднi безжалiсно звiльніться вiд старого й непотрiбного.

БЛИЗНЮКИ (22.05-21.06). На роботi краще привертати до себе поменше уваги. За необхiдностi — ви можете скористатися допомогою друзiв. Вашi пропозицiї начальство оцiнить по заслузі. Можете одержати довгоочiкувану звiстку вiд далеких родичiв.

РАК (22.06-23.07). Не варто починати новi справи, краще обмежити контакти до мiнiмуму. Не намагайтеся задовольнити всi прохання про допомогу, iнакше вам просто сядуть на шию. У вихiднi днi свiже повiтря й фiзичнi навантаження остаточно проженуть сумний настрiй.

ЛЕВ (24.07-23.08). Хороший час для просування по кар'єрних сходах. Уникайте суспiльних заходiв, бо ненавмисно кинуте необдумане слово стане їжею для поговорів. Наприкiнцi тижня найкраще зі всiєю рiшучiстю позбутися зайвого мотлоху - як матерiального, так i морального.

ДIВА (24.08 - 23.09). Не варто нехтувати спiлкуванням з новими людьми. Знайомства, зав’язані на цьому тижнi, придадуться потім, коли ви вже забудете, за яких обставинах вони вiдбулися. Наприкiнцi тижня у вас може з'явитися маса роботи, а також зiпсуватися настрiй.

ТЕРЕЗИ (24.09-23.10). Будьте обережнiші з колегами i друзями, бо вони можуть вас пiдвести або спровокувати на непотрiбний фiнансовий ризик. Заради власного благополуччя не варто відкривати свої плани навколишнiм. Можливий розлад у вiдносинах iз близькими через квартирне питання.

СКОРПIОН (24.10-22.11). Не намагайтеся встигнути доробити всю заплановану роботу, бо вам це просто не пiд силу. Вас буде оточувати суєта як на роботi, так i вдома. Не вiдмовляйтеся вiд необхiдної допомоги друзiв.

СТРIЛЕЦЬ (23.11-21.12). Розраховувати тiльки на власні сили - це не завжди мудре рiшення. Варто задуматися про позитивнi сторони спiльної роботи. Ви спроможні будете "гори зрушити". Наприкiнцi тижня у вас з'явиться прекрасна можливiсть перетворити власнi недолiки на переваги.

КОЗЕРIГ (22.12-20.01). Намагайтеся не впадати у депресiю, женiть вiд себе тужливi думки. Умiння знайти спільну мову з рiзними людьми може принести прибуток. Якщо ви хочете щось змiнити у своєму життi - дiйте.

ВОДОЛIЙ (21.01-19.02). У вас будуть проблеми з пунктуальнiстю - як із вашої власної вини, так i з незалежних вiд вас обставин. Це треба враховувати, вирушаючи на важливi зустрiчi. У спiлкуваннi з рiднею необхiдно набратися терпiння й спробувати уникнути конфлiктiв.

РИБИ (20.02-20.03). Вам необхiдно проявити себе так, щоб вас помiтили й пiдтримали тi, вiд кого можна було б отримати допомогу найближчим часом. Не соромтеся при нагодi коректно пiдкреслити вашу незамiннiсть на роботi. У вихiднi розберiться із незакiнченими дрiбними справами.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору