Рівне:

Створення та просування сайтів

АСТРОЛОГIЧНИЙ ПРОГНОЗ

Технології 11-гру, 2008, 09:449 prov 1 020
АСТРОЛОГIЧНИЙ ПРОГНОЗ
на 15 - 21 грудня

ОВЕН (21.03-20.04). Необхiдно реалiзувати плани першої необхiдностi. Не варто квапитися із поспішними висновками. Можливі переживання, пов'язанi з роботою. Проведiть вихiднi в тiсному сiмейному колi.

ТЕЛЕЦЬ (21.04-21.05). Вашi несподiванi рiшення дадуть чудовий результат. Ви можете здобути блискучу перемогу над конкурентами. Не варто дiлитися емоцiями з навколишнiми. У вихiднi займіться побутовими проблемами.

БЛИЗНЮКИ (22.05-21.06). Надходить сприятливий перiод у багатьох областях i напрямках. Тиждень принесе невеликий, але важливий успіх. У вихiднi вiдпочиньте вiд суєти - наприклад, влаштуйте собi маленьку подорож або прогулянку.

РАК (22.06-23.07). Вам iнодi буде важко стримувати свої бажання. У справах кар'єри й бiзнесу - явне полiпшення. Ви вiдчуєте приплив енергiї й сил. У вихiднi не перевантажуйте себе зайвою роботою.

ЛЕВ (24.07-23.08). Ваше завдання - захотiти, решта додасться. На роботу будете приходити у чудовому настрої і з гарним запасом сил. Вiд вашого емоцiйного стану й настрою буде залежати настрiй близьких людей.

ДIВА (24.08 - 23.09). У вас може з'явитися джерело додаткового заробiтку. Близькi люди звернуться до вас за допомогою — намагайтеся по можливостi пiдтримати їх якщо не ділом, то словом. Женiть вiд себе тугу й сумні думки.

ТЕРЕЗИ (24.09-23.10). Не варто суперечити начальниковi - ймовiрнi негативнi наслiдки. Вам усе вдасться, а якщо й не впораєтеся - допоможуть друзi. Коли зосереджуєтеся на особистих справах, дуже непросто думати про потреби iнших людей, однак забувати про них не варто.

СКОРПIОН (24.10-22.11). Тиждень сприятливий у сферi професiйної дiяльностi. Намагайтеся бути уважнiшими й обережнiшими, прислухайтеся до голосу iнтуїцiї. Можете розраховувати на допомогу друзiв, але вирiшуйте всi проблеми самостiйно.

СТРIЛЕЦЬ (23.11-21.12). Свої плани й задуми краще тримати в секретi, тодi буде бiльше шансiв реалiзувати їх. Ви можете смiливо йти на ризик: ймовiрнiсть досягнення успiху досить велика. У вихiднi спробуйте розібратися з домашніми справами.

КОЗЕРIГ (22.12-20.01). Прислухайтеся до голосу iнтуїцiї й остаточно вирiшіть, у якому напрямку і з ким хочете йти по життю далi. Не варто починати запаморочливi справи. У вихiднi бажано не вiдлучатися з дому, у вас може з'явитися тяга до самотності.

ВОДОЛIЙ (21.01-19.02). Завзятiсть i професiоналiзм стануть запорукою вашого успiху. Зосередьтеся на роботi й справах. Поточні проблеми й завдання остаточно не вирiшаться. У вихiднi днi виділіть час для наведення в домі iдеальної чистоти й зразкового порядку.

РИБИ (20.02-20.03). Справи раптово пiдуть вгору — ще й одразу у всiх сферах. Ваша робота стане ефективнiшою, а оплата працi - значно вищою. Не варто нехтувати допомогою колег. У вихiднi не вiдмовляйтеся вiд зустрiчi зi старими друзями.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору