Рівне:

Створення та просування сайтів

АСТРОЛОГIЧНИЙ ПРОГНОЗ

Технології 20-лис, 2008, 10:029 prov 1 094
АСТРОЛОГIЧНИЙ ПРОГНОЗ
на 24 - 30 листопада

ОВЕНА (21.03-20.04). Менше критикуйте колег по роботі й спокiйніше ставтеся до недолiкiв iнших. Будьте уважнiшими - не пропустіть важливої iнформацiї. Можете смiливо розраховувати на допомогу друзiв. У вихiднi втiлюйте в життя свої честолюбнi плани.

ТЕЛЕЦЬ (21.04-21.05). Ваша працездатнiсть приємно здивує навколишнiх, її вiдзначать і винагородять. Особистi стосунки краще не з'ясовувати: буде важко прийти до єдиної думки. Ви повнi сил i цiкавих iдей.

БЛИЗНЮКИ (22.05-21.06). Не слiд надмірно турбуватися через подiї, що вiдбуваються - усе складеться якнайкраще. Налаштуйтеся на позитив - цей тиждень обiцяє бути досить вдалим. У вихiднi є ймовiрнiсть несподiваних подiй.

РАК (22.06-23.07). Необхiдно правильно оцiнити власні можливостi й не перенапружувати себе зайвою роботою. Можуть виникнути якiсь обставини, якi будуть сковувати вас i змушувати контролювати свої слова та вчинки.

ЛЕВ (24.07-23.08). Роботи буде багато, вона вимагатиме вiд вас сумлiнностi i зосередженостi. Перш нiж щось сказати колегам і близьким людям, обмiркуйте формулювання: не факт, що вас правильно зрозумiють. Вихiднi сприятливi для спiлкування iз близькими друзями.

ДIВА (24.08 - 23.09). Потрiбно буде боротися за свiй особистий простiр, вiдстоювати власні інтереси. Головне - результат. Всi генiальнi iдеї зможете втілити тiльки за пiдтримки навколишнiх. Дiтям може знадобитися ваша мудра порада, якщо, звичайно, ви в змозі таку дати.

ТЕРЕЗИ (24.09-23.10). Вам необхiдно тимчасово вiдiйти вiд усталених стереотипiв i відкритися для появи нового в життi. Можете багатьом не догодити, але втiшить те, що ваша критика буде справедливою. Спробуйте зберегти хоч трохи енергiї на вихiднi - вам буде на що її витратити.

СКОРПIОН (24.10-22.11). Зберiгайте спокiй i впевненiсть у власних силах. Професiйнi справи підуть на краще завдяки вашiй наполегливостi й самовiддачi. Деякi сiмейнi проблеми принесуть вам масу турбот, а деякi будуть вирiшуватися завдяки вашому втручанню.

СТРIЛЕЦЬ (23.11-21.12). Намагайтеся обмiрковувати кожну свою дiю, щоб не допустити небажаних помилок. Не варто давати обiцянок - їх буде важко виконати. На вихiднi краще не планувати щось серйозне.

КОЗЕРIГ (22.12-20.01). Варто побоюватися вiдкритих конфлiктiв i виявів мстивостi з боку інших. Бажано менше часу витрачати на навколишніх, а бiльше присвятити собi. У вихiднi спробуйте розвiятися, вiдволiктися вiд домашнiх проблем.

ВОДОЛIЙ (21.01-19.02). Зберiгайте спокiй i впевненiсть - у вас все повинно вийти. Може з'явитися похвальне прагнення домогтися кращого мiсця пiд сонцем, однак особливих переваг у його досягненнi тиждень вам не надасть.

РИБИ (20.02-20.03). Протипоказанi важкi перевантаження на роботi. Навколишня дiйснiсть буде як дзеркало вiдображати вашу істинну сутнiсть. Середина тижня сприятиме виникненню конфлiктiв - будьте обережнiшими. У вихiднi згадайте про друзiв i спробуйте надолужити згаяне.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору