Рівне:

Створення та просування сайтів

АСТРОЛОГIЧНИЙ ПРОГНОЗ

Технології 06-лис, 2008, 11:309 prov 1 117
АСТРОЛОГIЧНИЙ ПРОГНОЗ
на 10 - 16 листопада

ОВЕН (21.03-20.04). Кар'єра й свiтське життя будуть вдаватися, як нiколи. Чiтко визначіть, чого ви хочете досягти найближчим часом, i наполегливо йдіть до мети, незважаючи на труднощi. У вихiднi розслабтеся й вiдпочиньте в комфортних умовах.

ТЕЛЕЦЬ (21.04-21.05). Зосередитися на робочих справах буде перiодично заважати дратiвливiсть. Уникайте зайвої принциповостi в дрiбницях. У вихiднi вам варто поберегти себе - спроби попрацювати принесуть лише втому.

БЛИЗНЮКИ (22.05-21.06). Нагромаджені проблеми треба вирiшувати. Намагайтеся вiдстоювати свою точку зору і не йти на повідку в iнших людей. Не варто погано думати про конкурентiв: такi думки будуть вiдволiкати вас вiд важливiших справ.

РАК (22.06-23.07). Вам доведеться виявити гнучкiсть розуму. Не перестарайтеся з тиском на навколишніх. Бажано не допускати суперечок i конфлiктiв - вони обійдуться занадто дорого. Спробуйте розумно спланувати вихiднi й чiтко вирiшити, що ж вам необхiдно за цi днi зробити.

ЛЕВ (24.07-23.08). Доведеться давати раду справі, яка пiд силу тiльки вам. Неприємностей чекайте вiд випадкових знайомих. Вихiднi днi налаштують на домашнi справи, сiмейний вiдпочинок, зустрiчі з друзями.

ДIВА (24.08 - 23.09). Неординарна iдея дозволить отримати максимальну користь від сформованої ситуацiї. Вам просто необхiдно виявити активнiсть у професiйнiй сферi. Щоб не зiпсувати вiдносини з родичами, не беріть нiчого на вiру, перевiряйте отриману iнформацiю.

ТЕРЕЗИ (24.09-23.10). Можуть ускладнитися вiдносини на роботi. Доведеться шукати компромiс мiж сiмейними й професiйними обов'язками. Ви зможете залагодити проблеми з родичами, якщо такi є. Проведiть вихiднi у комфортнiй домашнiй обстановцi.

СКОРПIОН (24.10-22.11). Ви будете багато спiлкуватися і знайомитися з новими людьми. Спробуйте створити приємне враження з перших слiв. Щоб таємнi недоброзичливцi не заскочили вас зненацька, мобiлiзуйте розум i сили та приготуйтеся вiдбивати їхнi удари. Будьте уважнiші до старших.

СТРIЛЕЦЬ (23.11-21.12). Особливої напруги на роботi не передбачається. Ви станете спокiйнiшими, зiбранiшими, прокинеться iнтерес до роботи. Наприкiнцi тижня доведеться виконати важливу справу, що стане початком у ланцюзi бiльших досягнень.

КОЗЕРIГ (22.12-20.01). Не зупиняйтеся на досягнутому, смiливо долайте чергову планку. Довiртеся порадам друзiв - вони висвітлять навiть найтонші нюанси в назрiлiй проблемi. У вихiднi можливостi для здiйснення планiв як нiколи великi.

ВОДОЛIЙ (21.01-19.02). Цiлком ймовірно, що здiйсняться бажання - аби тiльки вони мали бiльш-менш реальнi обриси. Результати вашої дiяльностi обiцяють бути зримими й вагомими. У вихiднi подiї будуть багато в чому залежати вiд вашого вибору.

РИБИ (20.02-20.03). Важливо проявити розважливiсть i завзятiсть в досягненнi поставлених цiлей. Спробуйте бути ввiчливiшими з навколишнiми. Вас неодмiнно чекатиме успіх. У вихiднi днi вас можуть спантеличити несподiванi подiї в життi друзiв або колег.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору