Рівне:

Створення та просування сайтів

АСТРОЛОГIЧНИЙ ПРОГНОЗ

Технології 11-вер, 2008, 11:239 prov 1 114
ОВЕН (21.03-20.04). Продуктивний час для вирiшення важливих завдань i проведення дiлових зустрiчей. Подумайте про розширення областi застосування своїх можливостей. З'явиться шанс улаштуватися на високооплачувану роботу. Домашнi проблеми краще вирiшувати вiдразу, iнакше вони будуть тягнути вас назад.

ТЕЛЕЦЬ (21.04-21.05). Ви починаєте завойовувати лiдерськi позицiї, можете одержати зримi плоди дiяльностi. Зростає ваша активнiсть. Можливi деякi ускладнення у вiдносинах з родичами.

БЛИЗНЮКИ (22.05-21.06). Необхiдно злегка стримати професiйнi амбiцiї i дiяти обачніше. Не варто провокувати конфлiктнi ситуацiї — вони лише будуть сприяти втратi професiйних позицiй. У вихiднi днi порадуйте себе чим-небудь.

РАК (22.06-23.07). Розрахунок на власнi сили приведе до здiйснення всiх ваших планiв. Не дозволяйте втягувати вас у якi-небудь iнтриги, змови. Власними переживаннями краще дiлитися тiльки з найближчими й перевiреними людьми.

ЛЕВ (24.07-23.08). Успiх просто неминучий, якщо будете спиратися на перевiренi методи. У роботi необхiдно показати терпiння й завзятiсть. Ваш авторитет у колективi нинi буде непохитним. У вихiднi не слiд сидiти вдома, збагатiть себе новими враженнями.

ДIВА (24.08 — 23.09). Не бiйтеся виявити вiдкритiсть i прийняти не зовсiм традицiйну точку зору. Нi до яких негативних наслiдкiв це не призведе, а з вами тiльки буде легше спiлкуватися. Постарайтеся реалiзувати все намiчене, поки складається сприятлива для вас ситуацiя.

ТЕРЕЗИ (24.09-23.10). Не можна допускати емоцiйних зривiв. Спробуйте уникати зустрiчей з начальством, бо ваша нестриманiсть може призвести до великого скандалу. Можете бути незадоволенi ходом подiй, важко буде знайти спільну мову з навколишнiми.

СКОРПIОН (24.10-22.11). Заради досягнення мети доведеться пожертвувати вiльним часом i своїми планами, але все, що ви робите, обернеться на благо. Справи краще вести чесно й вiдкрито: тiльки в такий спосiб зможете уникнути проблем. Якщо близькi люди будуть сваритися, зберiгайте нейтралiтет.

СТРIЛЕЦЬ (23.11-21.12). Можуть виникнути проблеми, залагодити якi вдасться тiльки за допомогою особистих зв'язкiв, а також вiрних i вiдданих друзiв. Уникайте повчального тону. У вихiднi можливi заходи, пов'язанi з облаштованням житла.

КОЗЕРIГ (22.12-20.01). Не вiдмовляйтеся вiд несподiваних вiдряджень — вони принесуть не тiльки грошi, але й розширять коло знайомств. Атмосфера в колективi буде сприятлива для зав'язування дружнiх вiдносин. Наприкiнцi тижня будьте обережнiшими, не кидайте необдуманих фраз: можете випадково скривдити спiвробiтника, перетворивши його в недоброзичливця.

ВОДОЛIЙ (21.01-19.02). Вiдкладіть всi особистi справи й повнiстю присвятiть себе роботi. Постарайтеся привести емоцiї в порядок i не впадайте в крайностi. Не можна брехати й пiддаватися зайвiй суєтi. Ваша допомога може знадобитися близьким людям i друзям.

РИБИ (20.02-20.03). Ви виявите небувалу активнiсть у сферi професiйної дiяльностi. Готуйтеся до неприємностей, тому що новий знайомий може поставити вас у незручне становище. Сприятливий час для завершення давно намічених справ.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору