Рівне:

Створення та просування сайтів

АСТРОЛОГIЧНИЙ ПРОГНОЗ

Технології 21-травня, 2008, 15:079 prov 1 321
ОВЕН (21.03-20.04). Може змiнитися настрiй, з'явитися чiтке розумiння своїх цiлей. Захочеться здiйснити задумане. Намагайтеся не проявляти гнiву й не брати участь у сварках. Вам буде просто необхiдно вирiшити сiмейнi проблеми.

ТІЛЕЦЬ (21.04-21.05). Уникайте бурхливих переживань. На роботi доведеться активно дiяти, хоча вашi дiї порушать сформований порядок речей. Оточуючі будуть налаштовані доброзичливо й пiдтримають багато ваших iдей. У вихiднi постарайтеся вiдгородитися вiд активних дiй i вiдпочити на свiжому повiтрi.

БЛИЗНЮКИ (22.05-21.06). На роботi вашi справи будуть просуватися досить успiшно. Ви можете розраховувати на перспективнi пропозицiї й удалi зустрiчi. Зайва емоцiйнiсть може перешкодити правильно оцiнити обстановку й прийняти важливе рiшення. Тримайте себе в руках.

РАК (22.06-23.07). Не варто перевтомлюватися на роботi. Ви можете розраховувати на друзiв. Колективнi iнтереси ставте вище особистих. Може з'явитися можливiсть для кар'єрного зростання. У вихiднi краще спокiйно вiдпочити, що дозволить вiдновити сили й знайти внутрішню рiвновагу.

ЛЕВ (24.07-23.08). Прислухайтеся до себе — i ви приймете необхiдне рiшення. Якщо надiйде цiкава пропозицiя, не вiдмовляйтеся: вiд цього, можливо, буде залежати ваша кар'єра в найближчому майбутньому. Свiжi iдеї й погляди на життя притягнуть до вас нових щирих друзiв.

ДIВА (24.08 — 23.09). Вiдчуття напруженостi поступово починає зникати, легшає, але це не означає, що настав час розслаблюватися. Постарайтеся бути наполегливiшими й вимогливiшими, вiдстоюйте свою точку зору, але не провокуйте конфлiктних ситуацiй.

ТЕРЕЗИ (24.09-23.10). При вашiм спокої й цiлеспрямованостi обов'язково доможетеся бажаного успiху. Завоюйте довiру начальства, доведiть йому свою надiйнiсть — i перед вами вiдкриються новi можливостi. Не забувайте про домашнi справи i проблеми. Можливi розбiжностi з дiтьми, якi легко влагодити.

СКОРПIОН (24.10-22.11). Завзята праця буде оцiнена начальством належним чином. Тиждень порадує позитивними подiями на роботi й в особистому життi, однак не втрачайте голову вiд запаморочливої успiшностi. У вихiднi близькi люди можуть порадувати вас успiхами й досягненнями.

СТРIЛЕЦЬ (23.11-21.12). Будьте обережнiшими у розмовах: зайві слова — знахiдка не тiльки для абстрактного шпигуна, але й для цiлком конкретного недоброзичливця. Не розкривайте таємну iнформацiю. Вихiднi мають пройти спокiйно й затишно, вони подарують вам душевну рівновагу.

КОЗЕРIГ (22.12-20.01). Ви будете з легкiстю переборювати перешкоди. Постарайтеся все-таки не лiзти у вiдвертi авантюри. Ви зможете вирiшити рекордну кiлькiсть проблем. Але не надто часто пропонуйте допомогу — охочі зi зручнiстю й надовго розташуватися на вашiй шиї знайдуться швидко.

ВОДОЛIЙ (21.01-19.02). Не берiть на себе чужих турбот, нiчого не вiдкладайте на потiм — iнакше дуже сильно про це пошкодуєте. Знайомтеся з новими людьми, починайте новi проекти. Не зв'язуйте себе обiцянками й зобов'язаннями. У вихiднi сходiть у гостi або приймiть у себе близьких друзiв: приємно проведете час i довiдаєтеся щось нове й корисне.

РИБИ (20.02-20.03). Варто виявити деяку обережнiсть, тому що можливi провокацiї з боку недоброзичливцiв. У вас з'явиться можливiсть довести оточуючим свою кориснiсть i незамiннiсть. Ви ризикуєте стати героєм трудового подвигу.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору