Рівне:

Створення та просування сайтів

АСТРОЛОГIЧНИЙ ПРОГНОЗ

Технології 24-лип, 2008, 13:549 prov 1 165
ОВЕН (21.03-20.04). Ви можете органiзувати навколишнiх на перспективну справу, але без вашої особистої участi все загрожує розсипатися. Не упустiть шанс налагодити стосунки iз близькими людьми. Шукайте привiд для радостi, не допускайте негативних емоцiй. У вихiднi днi будьте обережнiшими в словах: ви можете скривдити близьких людей.

ТЕЛЕЦЬ (21.04-21.05). Не сумнiвайтеся, зробiть рiшучий крок уперед — i ви вiдчуєте довгоочiкуване полегшення й упевненiсть у власних силах. Збiльшіть число контактiв i корисних дiлових зустрiчей. Виявіть дипломатичний талант i почуття такту й мiри. Намагайтеся бiльше часу придялити дiтям.

БЛИЗНЮКИ (22.05-21.06). Можуть скластися сприятливi умови для прояву ваших кращих якостей i рис характеру. Якщо ви будете активнiшими, легко досягнете прогнозованих результатiв. Ви можете звертатися до начальства з проханнями й побажаннями — у цей день воно прихильне стосовно вас.

РАК (22.06-23.07). Ви зможете iз честю вийти практично з кожного, скрутного становища. Варто вирiшити поточнi професiйнi проблеми. Прийдеться вислухувати докладнi рекомендацiї начальства. У вихiднi будьте готовi дiяти швидко, але не допускайте суєти.

ЛЕВ (24.07-23.08). Творчий пiдйом i гарний настрiй не покинуть вас. На роботi можливi змiни на вашу користь, причому головну роль зiграє особиста чарiвнiсть. Саме час подiлитися з колегами новими iдеями, начальство це оцiнить. Будьте чеснi, i тодi нiякi чутки не зможуть ушкодити вам. Не прагнiть охопити всi домашнi проблеми.

ДIВА (24.08 — 23.09). Iнтуїцiя буде пiдказувати вiрнi рiшення — навiть в ситуацiях бiльш, нiж незвичних, ви безпомилково вгадаєте правильну лiнiю поводження. Завдяки щедростi й рiзнобiчностi вашої особистостi, у вас можуть з'явитися стiйкi прихильники. Ви будете почувати себе комфортно тiльки в компанiї близьких друзiв.

ТЕРЕЗИ (24.09-23.10). Ви можете домогтися дуже багато чого, скоривши начальника цiкавою iдеєю. I не забувайте про дані їм обiцянки. Компромiс може рiзко обмежити вашу волю. З'явиться можливiсть позбутися проблем за допомогою вмiння користуватися iнформацiєю.

СКОРПIОН (24.10-22.11). Вам доведеться набратися мудростi й терпiння, щоб переборювати виникаючi складнощ на вашому шляху. Свої плани й задуми краще поки зберегти в таємницi вiд навколишнiх. Кiнець тижня небезпечний конфлiктами з начальством. Не забувайте про домашнi справи, що нагромадилися, i проблеми — вони чекають свого рiшення.

СТРIЛЕЦЬ (23.11-21.12). Удача буде активно вам посмiхатися. За виконання чужих завдань нинi братися не слiд. Можете смiливо розраховувати на допомогу й пiдтримку з боку друзiв i вiд зовсiм незнайомих осiб. Виявіть підвищену обережнiсть стосовно привабливих пропозицiй. Вихiднi присвятіть дiтям.

КОЗЕРIГ (22.12-20.01). Всi вашi таємнi задуми можуть реалiзуватися, тому будьте мудрiшими й активнiшими, нiж звичайно. Важливо з'явитися перед публiкою у всiй вродi й блиснути новими вмiннями й навичками. Бажано при цьому, щоб вас вас помiтило й оцiнило по достоїнству начальство. Невластива вам iмпульсивнiсть може внести розлад у вiдносини iз близькими людьми.

ВОДОЛIЙ (21.01-19.02). Робота зажадає багато часу. Ви будете вiдповiдати не тiльки за свої дiї й учинки, але й за iнших людей. Постарайтеся не створювати конфлiктної ситуацiї на роботi. Не пiддавайтеся спокусам сумнiвних захоплень, iнакше будете дивуватися, як змогли таке навернути.

РИБИ (20.02-20.03). Необхiдно зосередитися на робочих справах. Ви будете повiльно, але вiрно просуватися до намiчених цiлей. Вас може пiдстерегти обман, так що обережнiсть буде своєчасною й доречною.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору