Рівне:

Створення та просування сайтів

АСТРОЛОГIЧНИЙ ПРОГНОЗ

Технології 28-травня, 2008, 15:349 prov 1 379
ОВНА (21.03-20.04). Новi знайомi можуть надто активно втрутитися у ваше особисте життя, але ви блискуче зможете вiдстояти свої погляди. Не упустiть чудовий шанс отримати нову перспективну посаду. Вихiднi краще присвятити родинi, тим бiльше, що вам пiд силу гармонiзувати усе навколо вас.

ТЕЛЕЦЬ (21.04-21.05). Постарайтеся своє вмiння йти до мети поєднати зi спостережливiстю i гнучкiстю. Прислухайтеся до порад оточуючих — вони обiцяють бути корисними. Ви досягнете прекрасних результатiв i заслужите повагу колег по роботi й начальства.

БЛИЗНЮКИ (22.05-21.06). Ураховуйте iнтереси колективу, у якому працюєте. Будь-який дрiб'язок може виявитися iстотним для вас. Ви можете розраховувати на допомогу й пiдтримку друзiв. Будьте поблажливi до дiтей: з першого разу вам навряд чи вдасться домогтися їх розумiння.

РАК (22.06-23.07). Вашi бажання одержать пiдтримку з боку знайомих i друзiв. Постарайтеся бути мудрiшими, умiйте промовчати, хоч це й важко. Фортуна посмiхнеться вам у найбільш несподiваний момент. Будьте добрiші до своїх близьких, покажiть їм на дiлi, а не тiльки на словах, як їх цiнуєте й любите.

ЛЕВ (24.07-23.08). Збагатіть себе новими враженнями й вiдчуттями. Прислухайтеся до своєї iнтуїцiї й займайтеся тiльки тими проблемами, на необхiднiсть рiшення яких вона вкаже. Постарайтеся не доводити до сварок стосунки iз близькими. Вам знадобиться своєчасна порада вашого друга.

ДIВА (24.08 — 23.09). Зорiєнтуватися в повсякденних турботах вам допоможе iнформацiя, що вчасно надiйшла. Тиждень таїть у собi багато приємних сюрпризiв, виконання заповiтних бажань. Але вам для цього доведеться вгадати бажання близьких i, можливо, їх реалiзувати.

ТЕРЕЗИ (24.09-23.10). Має бути багато зустрiчей, новин, ділових поїздок. Рiзко покращиться настрiй, пiднiметься тонус, стане вiдчутно бiльше сил. У вас з'явиться безлiч нових планiв i iдей. Довiряйте своєї iнтуїцiї в дiлових та особистих питаннях.

СКОРПIОН (24.10-22.11). Намагайтеся критично аналiзувати пропозицiї й iнформацiю, iнакше справи, що так добре йшли, можуть раптом призупинитеся через непродуману дiю. Ви будете схильнi впадати в безглуздi образи на оточуючих, причому практично на порожньому мiсцi.

СТРIЛЕЦЬ (23.11-21.12). Бажано уникати метушнi, постарайтесь бути у всьому уважнiшими i практичнiшими. Бажано не укладати ризикованих угод — шанс на успiх практично дорiвнює нулю. Упорядкуйте спосiб життя, не втягуйтеся в коловорот чужих проблем. У вихiднi можливi приємнi новини.

КОЗЕРIГ (22.12-20.01). Не розпорошуйтеся на дрiб'язки, вiзьмiться за одну справу й зробiть її якiсно. Постарайтеся уникати непотрiбних, порожнiх зустрiчей. Бажано бути якомога непомiтнiшими й скромнiшими в очах начальства. Якщо виникне конфлiкт на роботi, постарайтеся пом'якшити його, не давайте йому розростися.

ВОДОЛIЙ (21.01-19.02). Можливе одержання багатообiцяючих пропозицiй, що стосуються дiлового життя. Подумайте про додаткове джерело доходу. Вас буде супроводжувати удача в дiлових зустрiчах. На роботi вашi пропозицiї вiдзначить начальство. Воно може задуматися про пiдвищення вашої заробiтної плати.

РИБИ (20.02-20.03). Адекватно розраховуйте свої сили, бережiть себе, тому що можливi стреси й нездужання. Для досягнення бажаних цiлей вам будуть необхiднi зiбранiсть i бачення всiєї ситуацiї в цiлому. Постарайтеся бути терплячими щодо родини й родичiв. Вихiднi проведiть на природi. Дiти порадують своїми досягненнями.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору