Рівне:

Створення та просування сайтів

АСТРОЛОГIЧНИЙ ПРОГНОЗ

Технології 05-чер, 2008, 12:009 prov 1 285
ОВНА (21.03-20.04). Ви будете притягувати до себе людей. Життя перевiрятиме вас на витримку й самостiйнiсть. Прислухайтеся до своєї iнтуїцiї. Проявіть iнiцiативу на роботi — вона буде нагороджена. Не забувайте про сiмейнi проблеми, якi, якщо їх не вирiшити зараз, переростуть iз незначних в iстотнi.

ТЕЛЕЦЬ (21.04-21.05). Можна легко домогтися своїх цiлей — головне, щоб вони були чітко сформульовані. Стриманiсть, серйознiсть i готовнiсть пiти на виправданий ризик можуть звернути на вас увагу начальства й викликати його повагу. Не варто нав'язувати свою волю близьким людям, тому що ви значно легше доможетеся мети, якщо не будете тиснути.

БЛИЗНЮКИ (22.05-21.06). Великого успiху можна домогтися, працюючи в колективi з активними людьми. Будьте обережнiші: ви можете стати чудовою ціллю для плiток. Смiливо розраховуйте на пiдтримку друзiв. Не обговорюйте нових iдей з начальством. До кiнця тижня можлива пропозицiя нової роботи.

РАК (22.06-23.07). У ваших силах змiнити стосунки з оточуючими в кращу сторону. Не вступайте в суперечки: вони не принесуть нiчого конструктивного. Очiкуйте цiкаву iнформацiю, що дозволить вам отримати підвищення на роботі. Не забувайте про свiй дім, постарайтеся придiлити йому належний час. Можуть виникнути проблеми, пов'язанi з фінансами.

ЛЕВ (24.07-23.08). Удалий час у планi кар'єри. Можуть надiйти привабливi дiловi пропозицiї. Якщо ви зосередите увагу на дрiб'язках, то вам забезпечений успiх на роботi — причому такий, на який ви навiть не розраховували. Бажано не розкривати оточуючим свої плани — не схвалять. Вихiднi корисно присвятити рiзним домашнiм справам i своїй родинi.

ДIВА (24.08 — 23.09). Вашi зусилля виявляться успiшними, ви зможете вибратися з поточних проблем i зайнятися бiльш приємними справами. Не метушіться дарма й не брешiть, а тим бiльше — не давайте порожнiх обiцянок. Будьте обережнiші й уважнiші при виконаннi будь-якої роботи. Не можна кидати розпочату справу.

ТЕРЕЗИ (24.09-23.10). Постарайтеся уважно прислухатися до слiв оточуючих: ви можете почути багато цiкавого для себе й про себе. Можливе полiпшення в професiйних справах. Вас супроводжуватиме трохи напружений стан — поставтеся до нього фiлософськи: вiн навiть може виявитися корисним, не даючи вам невчасно розслабитися.

СКОРПIОН (24.10-22.11). Не втрачайте часу, дiйте й не бiйтеся ризикувати, якщо це необхiдно. Вашi успiхи в роботi не повиннi вiдбитися на iнтересах партнерiв, постарайтеся не iгнорувати їхнi думки. Справи будуть складатися вдало, якщо ви проявите увагу й терпiння. Вихiднi порадують вас зустрiчами iз друзями й новими захопленнями.

СТРIЛЕЦЬ (23.11-21.12). Вiдсуньте суєту й прислухайтеся до своєї iнтуїцiї: вам важливо вiдчути, що подiї, що вiдбуваються з вами, розвиваються в потрiбному напрямку. Ви можете вдало використовувати кориснi зв'язки, зробивши для себе серйозний професiйний вибiр. Будь-яку iнформацiю ретельно перевiряйте. Постарайтеся бiльше часу придiляти близьким людям.

КОЗЕРIГ (22.12-20.01). Постарайтеся бути уважнiшими. Спокiйнiше ставтеся до раптових змiн ситуацiї. З'явиться можливiсть одержати потрiбну iнформацiю, що дозволить розширити вашi можливостi. Будьте напоготовi, постарайтеся не вплутуватися нi в якi афери.

ВОДОЛIЙ (21.01-19.02). Уникайте яких-небудь конфлiктiв, тому що користi вiд них буде мало. Опирайтеся тiльки на добре перевiрених i надiйних людей i власнi здобутки. Не жалійте часу, щоб будувати плани — вам вдаються продуманi дiї. Не слiд планувати надто багато справ на вихiднi, все одно половина з них здiйснена не буде.

РИБИ (20.02-20.03). Вашi iдеї зрозумiють i допоможуть реалізувати. Згадаєте про обiцянку, яку давали уже давно, — прийшов час виконувати. Якщо хтось вирiшить порвати з вами стосунки, поставтеся до цього по-фiлософськи: життєвi дороги розiйшлися. Постарайтеся бути пунктуальними, щоб уникнути дурних непорозумiнь.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору