Рівне:

Створення та просування сайтів

АСТРОЛОГIЧНИЙ ПРОГНОЗ

Технології 25-гру, 2008, 16:109 prov 1 368
АСТРОЛОГIЧНИЙ ПРОГНОЗ
на 29 грудня - 4 сiчня

ОВЕН (21.03-20.04). Передсвяткова напруга дасть про себе знати: ймовiрнi конфлiкти, змiна планiв. Будьте обережними й на дорозi, i в спiлкуваннi з рiдними. Настрiй буде пiднесеним, захочеться яскравих вражень i пригод.

ТЕЛЕЦЬ (21.04-21.05). Важливо не перенапружуватися. Виявiть увагу до рiдних i близьких, огорніть їх любов'ю та турботою. Справами краще не займатися - можливi грошовi втрати. Емоцiйний настрiй буде пiднесеним, святковим.

БЛИЗНЮКИ (22.05-21.06). Справи краще вiдкласти. Можливо, уваги потребуватимуть домашнi. Захочеться вiдпочити вiд святкової суєти у другiй половинi тижня. Вихiднi гарнi для виходу в свiт або шопінгу.

РАК (22.06-23.07). Свята проведете в домашнiх клопотах. Спiлкування з родичами видасться приємним. У вихiднi настрiй буде гарним, вашi грандiознi плани мають всi шанси на успiх.

ЛЕВ (24.07-23.08). Очiкується сплеск активностi: ви встигнете зробити все, що запланували. Є ймовiрнiсть нових знайомств, приємних повiдомлень. Вихiднi гарнi для кохання, творчостi, розваг та вiдпочинку.

ДIВА (24.08 - 23.09). Життєвий тонус пiдвищиться. У вас успiшно складеться все, що заплануєте. Ймовiрно, що ви вирушите до рiдних або будете приймати їх у себе. Вихiднi сприятливi для виїзду за мiсто, сiмейного вiдпочинку.

ТЕРЕЗИ (24.09-23.10). Сваритися з домашнiми перед святами - не найкраща ідея. Емоцiйний настрiй покращиться. Початок року буде активним i насиченим, на вас чекають пригоди. У вихiднi матимете безлiч планiв, пропозицiй.

СКОРПIОН (24.10-22.11). Переддень Нового року може початися з утоми й нездужання, але святковий настрiй переможе. Не виключенi фiнансовi втрати. Вихiднi гарнi для вiдпочинку на природi. Вiдносини з близькими будуть тiльки радувати.

СТРIЛЕЦЬ (23.11-21.12). Життєвий тонус може знизитися, погiршиться настрiй, але це ще не привiд для сварки з партнером. Не перевитратьте енергiю. Вихідні подарують можливiсть позитивно вирiшити будь-яке питання, реалiзувати плани.

КОЗЕРIГ (22.12-20.01). Доведеться змiнювати плани буквально на ходу, а в iншому все складеться позитивно. Справи підуть вдало, важливо виявляти активнiсть та iнiцiативу. Ймовiрнi приємнi дружнi зустрiчi. Самотності, спокiйного вiдпочинку захочеться у вихiднi.

ВОДОЛIЙ (21.01-19.02). Початок тижня дуже пiдходить для нових вражень. Не виключений конфлiкт iз коханою людиною. Авантюри вам протипоказанi. У вихiднi придiліть увагу своїм захопленням та друзям.

РИБИ (20.02-20.03). Ймовiрнi перепади настрою, можуть пiдвести друзi. Але за кiлька хвилин до новорiчного бою курантiв усе налагодиться i свято вiзьме своє. Радiсний настрiй на весь тиждень вам забезпечено. Вихiднi будуть спокiйними та рiвними.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору