Рівне:

Створення та просування сайтів

АСТРОЛОГIЧНИЙ ПРОГНОЗ

Технології 09-січ, 2009, 11:049 prov 1 033
АСТРОЛОГIЧНИЙ ПРОГНОЗ
на 5 - 11 сiчня

ОВЕН (21.03-20.04). Улюблена робота може стати джерелом життєвих сил, вiдносини з колегами та начальством складуться доброзичливi й гармонiйнi. Не впадайте у вiдчай через дрібні невдачі i йдіть до мети. У вихiднi днi бiльше часу придiляйте вiдпочинку, бо вiд цього буде залежати ваша внутрішня рiвновага.

ТЕЛЕЦЬ (21.04-21.05). При спiлкуваннi буде важливо не тiльки висловитися, але й прислухатися до вагомих аргументiв спiврозмовника. Налаштуйтеся на спiвпрацю з колегами. Думайте про майбутнє і не згадуйте про минуле. Спробуйте не залишати на вихiднi поточнi справи.

БЛИЗНЮКИ (22.05-21.06). Будьте сильним, уваженим та мудрим створiнням, зберiться iз силами – і ви змiнитеся. Ймовiрнi деякi перемiни у власному домі. Нарештi ви досягнете взаєморозумiння з родичами.

РАК (22.06-23.07). Через переоцiнку своїх можливостей ви ризикуєте зашкодити власній дiловiй та професiйнiй репутацiї. Женiть вiд себе апатiю, лiнь i зневiру, iнакше вони будуть перешкоджати здiйсненню ваших планiв i задумiв. Можливi претензiї з боку дiтей.

ЛЕВ (24.07-23.08). Ви можете поринути в мрiяння, але мрії будуть не зовсім практичного спрямування. Не зашкодить деяка обережнiсть, бо не факт, що результат вам сподобається. Може з'явитися вагома причина для невдоволення - висловiть свою думку, iнакше всi вирiшать, що так i треба.

ДIВА (24.08 - 23.09). У вас з'явиться можливiсть максимально успiшно реалiзувати задумане. Ймовiрна неоднозначна ситуацiя на роботi й у взаєминах із дiловими й фiнансовими партнерами. Рiшуче дiйте, щоб не допустити помилок.

ТЕРЕЗИ (24.09-23.10). Намагайтеся стримувати свої амбiцiї. Вам захочеться позбутися всього вiджилого й почати життя заново - все у ваших руках. Події на цьому тижнi змiнять вашi родиннi почуття - ви перейметеся вдячністю до близькиї вам людей.

СКОРПIОН (24.10-22.11). Бажано спокiйно й без метушні займатися службовими та домашнiми справами. Вашу працю помітять i оцiнять. Тримайтеся подалi вiд авантюр: вони не принесуть бажаного успiху. Спробуйте у вихiднi придiлити бiльше часу дiтям.

СТРIЛЕЦЬ (23.11-21.12). Вам доведеться докласти чимало зусиль, щоб втримати ситуацiю пiд контролем. І все через зайву емоцiйнiсть. Спокiйнiше реагуйте на сюрпризи. Вихiднi – чудовий час для зустрiчi iз друзями.

КОЗЕРIГ (22.12-20.01). Навколо вас буде складатися творча й радiсна атмосфера. Досягнення цiлей зажадає реальних, хоча й цiлком посильних витрат. Ваш гарний настрiй допоможе у важку хвилину iншим людям. Зведіть до мiнiмуму навантаження на роботi, бо ви можете емоцiйно перевтомитися.

ВОДОЛIЙ (21.01-19.02). Вам просто необхiдно буде врiвноважити особисті й суспiльнi iнтереси. На роботi придадуться такi якостi, як дипломатичність та спокiй. Важлива активнiсть у будь-яких дiях. Вихiднi днi краще провести у спокiйнiй обстановцi.

РИБИ (20.02-20.03). Спробуйте не форсувати подiї, а дозволити їм плавно входити у ваше життя. Зосередженiсть i швидкiсть реакцiї допоможуть упоратися з поставленими завданнями. У вихiднi вас може охопити творчий порив - облагороджуйте своє житло. Нещадно позбувайтеся непотрiбного мотлоху.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору