Рівне:

Створення та просування сайтів

Американець Томас Беаті народив здорову дівчинку

Україна і світ 10-лип, 2008, 15:329 prov 1 130
Чоловік повністю виправдав очікування: за прогнозами лікарів, він повинен був народити якраз третього липня.
За долею американця зі штату Орегон на ім’я Томас Беаті весь світ стежив давно. 34-річний Беаті з’явився на світ жінкою на ім’я Трейси Лагондіно. Пізніше він змінив стать, але залишив статеві органи для того щоб мати можливість завести дитину. Зараз він одружений. Дружина його, на відміну від нього самого, мати дітей не може.
У квітні про Беаті розповіла знаменита американська телеведуча Опра Уінфрі. Відтоді про нього багато писали. Про те, що він повинен народити за допомогою кесаревого розтину, теж повідомлялося заздалегідь. Проте джерело в лікарні штату Орегон, на яке посилається телекомпанія, стверджує, що пологи все ж проходили звичайним способом.
34-річний Томас навіть попозував голим для фотографів. Його вражаюча фотосесія, опублікована в журналі, показує, як проходила його вагітність.
Втім, за словами американських коментаторів, випадок з Беаті — не перший. Ще в 2000 році преса писала про людину, яка завагітніла після того, як змінила стать, офіційно ставши чоловіком. До того ж громадськість не схильна вважати його повноцінним чоловіком.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору