Рівне:

Створення та просування сайтів

Перший вагітний чоловік-транссексуал народить у липні

Україна і світ 11-чер, 2008, 20:299 prov 1 245
У дитинстві 34-річний Беаті був вродливою дівчинкою на ім’я Трейсі Лагондіно і навіть брав участь у конкурсі краси Юна Міс Гаваї. Але десять років тому йому зробили операцію з часткової зміни статі: видалили груди і ввели гормони. Оскільки жіночі репродуктивні органи в Томаса збереглися, він і його 45-річна дружина Ненсі, у якої вилучена матка, змогли завести дитину.
– Я почуваю себе на вершині світу, – заявляє Томас. – Я не можу дочекатися, коли побачу обличчя моєї донечки. Мій термін уже 36 тижнів і ми приготували дитячу кімнату для дівчинки, пелюшки вже складені в спальні – усе чекає її появи. Насправді, коли я зрозумів, що завагітнів, я відразу поліз в інтернет, щоб довідатися, як усі жінки переносять ці болі при вагітності, – розповів Томас. – Однак у мене не було жодного болю – усе пройшло на диво легко.
Томас, запліднений спермою анонімного донора, має народити дівчинку 3 липня цього року шляхом операції кесаревого розтину. А до цього перший вагітний чоловік вирішив попозувати, щоб усіх змогли побачити його справжній живіт.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору