Рівне:

Створення та просування сайтів

Із когорти найрозумніших

Особливий погляд 24-лип, 2008, 13:109 prov 1 347
Власне, Вася народився у Млинові і прожив тут до 6-річного віку. Згодом переїхав у столицю України, де її вже «завоювали» брати Олександр і Ярослав. Старший Олександр закінчив факультет іноземних мов Київського держуніверситету ім. Т.Шевченка, нині навчається в Академії мистецтв. Середній брат Ярослав одержав диплом в Інституті журналістики КДУ ім. Т.Шевченка, а нині — продюсер телепроекту «Битва екстрасенсів» на каналі СТБ. Ну, а Василько поки що закінчив на відмінно сім класів Київської ЗОШ №170.
Звісно, розумний і допитливий хлопчина здавна мріяв випробувати свої можливості у «Найрозумнішому». Так сталося, що сусідка Анастасія Грабаренко стала локомотивом, що доставив колишнього млинівчанина у світ «найрозумніших», які невдовзі зателефонували йому. Десять запитань по телефону із чотирма варіантами відповідей, розповідь про хобі і... Василька разом із двома десятками інтелектуалів з України запросили на кастинг. Там він за хвилину дав відповіді на запитання і за результатами кастингу його запросили на гру у 2007 році. Під прицілом телекамер у першому турі із 18-ти запитань дав правильні відповіді на 14, однак для виходу у другий тур не вистачило одного бала.
Це стало добрим подразником для розумових потуг. Збуджені інтелектуальні центри запрацювали з подвоєною енергією, і Василько після відбіркових турів і кастингу знову потрапляє на екрани телевізорів. Друга спроба виявилася вдалішою. До речі, телебаченя гру транслювало 8 березня цього року. Василько успішно здолав І тур, а ось у другому кілька балів не вистачило, щоб пробитися до фіналу, для якого уже і тему підібрав: художник Іван Айвазовський.
До речі, юний вундеркінд орієнтується у всіх темах, захоплюється афоризмами, любить грати в шахи і малювати, відвідує художню студію, комфортно почувається із героями книг Конан-Дойля, О’Генрі та інших зарубіжних авторів. На додаток тринадцятилітній хлопчина із млинівським корінням займається айкідо. Василько відверто зізнається, що збирається втретє брати участь у телегрі. Незабаром йому на кастинг. Для фіналу обрав тему «Біографія гросмейстера Арона Німцовича». Віриться, що третя спроба виявиться найвдалішою. Хоча наймолодший Черепушко не зазіхає на бабака, а ось у фіналі надіється грати. До речі, бабака залишають лише переможцю суперфіналу, а у решти випадків, після телезйомок, переможець оту цяцьку повертає організаторам телегри.
Можливо, Васильку Черепушку нарешті вдасться не тільки грунтовно поспілкуватися із Тіною Канделакі, бо у минулі рази вона метеором зникала — кудись поспішала. Юний киянин пообіцяв повідомити млинівчанам дату телетрансляції гри зі своєю участю. Бажаю йому підкорити ще не одну інтелектуальну вершину, а ерудитам-землякам раджу спробувати сили у «Найрозумнішому». Хай надихає їх на штурм цієї висоти приклад Васильчика Черепушка, адже висоти штурмують не тільки у столиці.
Цієї пори наймолодший Черепушко гостює у тата в Млинові. У мальовничих краєвидах ріднокраю, цілющому повітрі, на водних просторах водоймища він черпає наснагу для чергового штурму подіуму «Найрозумнішого»...

Віталій ТАРАСЮК.
Млинів.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору