Рівне:

Створення та просування сайтів

Бонус не отримали

Спорт 31-лип, 2008, 11:039 prov 1 163
На жаль, на перепоні стала проста неуважність. З першого старту господарі задали високого темпу, який п’ять спідвеїстів „Ожела” не витримали. З кожним заїздом різниця збільшувалася. Перед двома заключними стартами вона досягла 32 очок. Здавалося, останнє зусилля — і „Спідвей-Рівне” до перемоги додасть бонус. Та сталося не так, як бажалося. Заїзд завершився внічию (3:3). Проте головний суддя анулював результат і зарахував перемогу польській дружині — 5:0. Дискваліфікація відбулася через те, що господарі... переплутали кольори нашоломників. Навіть впевнена перемога у заключному старті (5:1) не дозволила здобути бонусне очко — 61:30.
Найрезультативнішими серед гостей були Денис Сайфутдінов — 10 очок, та Марат Гатіятов — 8. У господарів очки привозили: Збігнев Червінські — 14, Рафаїл Шомберські та Матей Кус — по12, Маріуш Франкув — 8, Кирило Філінов — 7, Лінар Нігмадзянов — 6, Володимир Омелян — 2.
Володимир Жуковський, керівник ”Спідвей-Рівне”:
— Ми не розраховували на бонус. Ми просто хотіли виграти. Але до 14-го заїзду все гарно склалося, і ми відчули, що можемо виграти бонус. Але трапилося непорозуміння, причому я чітко телефоном повідомив судді, хто у якому нашоломнику їде. Хоча це не дуже змінює картину – ми переконливо виграли. Лодзь, відверто кажучи, ні на що, окрім бонуса не розраховувало.
Адам Гернальчик, керівник ”Ожела”:
— Заїзди були складні, адже у моїй команді багато травмованих гонщиків. А у Сайфудінова і Миколайчака були проблеми з технікою. Але ми намагалися добре виступити. Гонка, гадаю, вдалася і глядачам сподобалася. Думаю, на матчі плей-оффу ми зможемо зібрати свій бойовий склад.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору