Рівне:

Створення та просування сайтів

Орлів приземлили

Спорт 04-вер, 2008, 17:439 prov 1 024
Початок був більш ніж інтригуючим — перші чотири старти не могли визначити сильнішого (по 3:3) і 12:12. Потім почали чергуватися перемоги, поразки та нічиї в гонці. Після десятого старту господарі відірвалися на чотири пункти. Проте гонщики „Спідвей-Рівне” змогли надолужити згаяне. Хоча з двох частин назви команди дійсності відповідає один, адже у Лодзі не змагався жодний український спідвеїст. „Рівненські вепри”, без жодного рівнянина, вирвали перемогу у заключному старті. Збігнев Червінські (три очки) та Кирило Філінов (одне) змогли випередити Фредді Еріксона (два) та Руслана Гатіятова (нуль) — 4:2 і принести “Спідвей-Рівне” нелегку перемогу — 45:44.
У господарів найбільше очок набрав Руслан Гатіятов — 11 пунктів. У гостей здобували очки: Збігнев Червінські — 12 очок, Маріуш Франкув та Кирило Філінов — по одинадцять, Рафал Шомберські — п’ять, Олександр Косолапкін — чотири, Ленар Нігмадзянов та Мацей Міхалик — по 1.
В іншій гонці гнєзновський “Старт” переміг угорський “Спідвей-Мішкольц” — 58:34. Таким чином, в обох команд по 22 пункти після дванадцяти гонок. “Спідвей-Рівне” на третьому місці — 16 очок і замикає четвірку кращих — „Ожел” — дев’ять очок. Наступну гонку рівняни проведуть в угорському місті Мішкольц.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору