Рівне:

Створення та просування сайтів

Суддя не допоміг гостям

Спорт 04-чер, 2008, 16:419 prov 1 117
У другому заїзді головний суддя „не побачив”, що не спрацювала стартова стрічка і не зробив перезаїзд. Потім йому не сподобалася готовність доріжки і відповідним службам довелося приводити все до ладу. Проте все це не допомогло польській команді. З п’ятнадцяти стартів “КСМ” здобув перемогу лише у двох заїздах. Ще у чотирьох гості задовольнилися нічиями і в дев’яти поступилися.
Найрезультативнішим у господарів був Збігнев Червінські — 12 очок, а у гостей —Ян Ярош — 11. Інші гонщики СПС ”Спідвей–Рівне” зробили наступний внесок у командний залік: Маріуш Франкув — 11 очок, Олександр Косолапкін та Мацей Кус — по 10, Олексій Гузаєв — 7, Володимир Колодій — 4, Володимир Колодій-молодший — 2.
Володимир Жуковський, керівник “Спідвей-Рівне”:
— Ми врахували помилки минулої гонки і намагалися не допустити їх знову. Думаю, нам це вдалося. Важко виділити когось одного — всі гонщики старалися добитися результату. Добре їздив Маріуш Франкув, як завжди, був націлений на перемогу Мацей Кус. Всі добре від’їздили — і Гузаєв і Косолапкін. На жаль, сьогодні було видно, що суддя упереджено ставився до нас. Не зробив перезаїзд у другому старті, дорікання щодо доріжки.
Після першого кола СПС “Спідвей-Рівне” набрав чотири очки і посідає третю сходинку турнірної таблиці. Стільки ж очок мають колективи з Ополе та Кросно, але за додатковими показниками вони поступаються українській команді. Попереду “Старт” (Гнєзно) — 10 та “Співдей-Мішкольц” — 6.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору