Рівне:

Створення та просування сайтів

”Вепри” рвуть ”вовків”

Спорт 11-чер, 2008, 18:409 prov 1 072
Рівненська команда з першого старту взялася за справу. Нарощуючи відрив, ”Спідвей-Рівне” впевнено просувався до першої виїзної перемоги. Не допоміг господарям джокер Ян Ярош, який привіз всього два пункти. Лише наприкінці матчу, коли стало зрозуміло, що Рівне не віддасть перемоги, господарі змогли скоротити різницю в рахунку. Два заключні старти, які завершилися внічию (3:3), залишили десятиочкову різницю у рахунку — 50:40.
Найрезультативнішим у гостей був Бартош Каспровяк — 9 пунктів. У командний залік “Спідвей-Рівне” гонщики внесли такий доробок: Маріуш Франкув і Матей Кус — по 12 пунктів, Ілля Бондаренко — 10, Ленар Нігмадзянов — 8, Збігнев Червінскі — 6, Мацей Михалюк та Олександр Косолапкін — по одному.
Збігнев Червінскі, гонщик “Спідвей-Рівне”:
— Найголовніше, що наша команда здобула перемогу. Я зробив новий двигун і мав багато проблем разом із дефектами в заїздах. Саме вони завадили привезти очки в двох заїздах. Доріжка для гонщика є невідомою лише до першого старту, а потім він знає, як її проходити. Тому для мене якихось проблем із доріжкою не було. Якби ще не було їх з технікою!
Маріуш Франкув, гонщик “Спідвей-Рівне”:
— Своїм виступом задоволений. Було важкувато, бо перед цим їздив у Данії і добирався на гонку цілу ніч. Але набрав дванадцять очок, що є не досить погано. Приємно, що не тільки я, а й Матей Кус набираємо очки — відчутно допомагають партнери. Щодо доріжки, то можу сказати одне — готовність гаревої доріжки в гонці в Україні з Кросно була краща, ніж тут.
Володимир Жуковський, керівник “Спідвей-Рівне”:
— Удача постійно від нас ”тікала” у виїзних гонках. Цього разу у нас не було іншого виходу, як перемагати. Приємно, що нам це вдалося — ми їхали в Кросно лише за перемогою. Чудово проїхав Матей Кус, без шансів для суперників. Щодо організації гонки, то вона була чудово організована.
На жаль, не відбудеться запланованої товариської гонки із ”Локомотивом” з Даугавпілса. Міська влада не дозволила керівництву обласного ТСОУ надати нам оренду. Шкода, бо ми могли б потренуватися, а мототрек заробити гроші.
“Колеяж” (Ополе) поступився команді “Орел” (Лодзь) — 45:46. У турнірній таблиці лідирує команда “Старт” (Гнєзно) — десять очок після п’яти гонок. Після перемоги та бонусного очка на друге місце вийшов “Спідвей-Рівне” — сім очок після шести гонок. На одне менше і гонка в запасі в угорського “Спідвей-Мішкольца”.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору