Рівне:

Створення та просування сайтів

Без очок з Угорщини

Спорт 07-сер, 2008, 13:179 prov 1 284
Угорці впевнено провели гонку. До дванадцятого заїзду господарі не програли жодного старту. Гонщики ”Спідвей-Рівне” змогли продемонструвати клас їзди в заключних чотирьох стартах. Все, на що вистачило наших гонщиків, — це скоротити різницю в рахунку з двадцяти до десяти. Таким чином, суперники обійшлися без бонусного очка.
У господарів найбільше очок набрали Томаш Баєрські — 12 пунктів, Ласло Шатмарі та Йожеф Табака — по вісім. Доробок гостей: Матей Кус — 13 очок, Збігнев Червінські — 12, Маріуш Франкув — 7, Ленар Нігмадзянов — 6, Рафал Шомберські — 2. Олексій Гузаєв та Володимир Колодій фінішували без залікових очок.
У неділю відбудеться заключна гонка першого етапу другої польської спідвейної ліги. 10 серпня ”Спідвей-Рівне” прийматиме команду “Колєяж” з Ополє. А вже 24 серпня розпочнуться гонки плей-оф.
Результати решти гонок: “КСМ” (Кросно) — “Старт” (Гнєзно) — 46:44, “Колєяж” (Ополє) — “Спідвей-Мішкольц” — 43:47.
У турнірній таблиці попереду команда з Гнєзно — 18 очок, на одне менше в угорців, на третьому місці рівненський клуб — 11. За будь-якого результату наша команда залишиться на цьому місці, адже завершила виступи команда з Лодзя — 9 пунктів. В колективу з Ополє — сім очок, на одне менше в аутсайдера клуба з Кросно.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору