Рівне:

Створення та просування сайтів

Після першої половини — треті

Спорт 13-сер, 2008, 16:239 prov 1 171
Рівняни з першого заїзду взялися до справи. До шостого старту різниця становила десять очок (20:10). Гості виставляють “золотий” тактичний резерв і набирають вісім очок. «Джокер» поляків Адам Чехович фінішував першим (отримав шість очок), а другим був його партнер по команді Пьотр Рембас — (21:18). Проте гонщики “Спідвей-Рівне” швидко відновили статус-кво. З кожним заїздом вони збільшували відрив, який досяг максимуму після тринадцятого — 50:30. Заключні заїзди були чисто формальні — наздогнати гостям господарів не вдавалося. Програвши у чотирнадцятому (2:4) та вигравши у п’ятнадцятому (5:1), наші гонщики встановили остаточний рахунок гонки — 57:35.
Найрезультативнішими у ”Колеяжа” були Томаш Шмідт, Пьотр Рембас, Адам Чехович — набрали по вісім очок. У „Спідвей-Рівне” пункти набирали: Матей Кус — 15, Маріуш Франкув — 12, Володимир Колодій — 11, Збігнев Червінські — 9, Рафал Шомберські — 7, Кирило Цуканов — 2, Олексій Гузаєв — 1.
З 24 серпня розпочинаються гонки плей-оф. Щоправда, чи братиме „Спідвей-Рівне” в них участь — невідомо. Точніше сказати — тут є дві думки. Першу озвучив керівник команди Володимир Жуковський:
— Щоб боротися у гонках плей-оф за вихід у першу лігу, треба ставити конкретне завдання. У нинішній ситуації це було б авантюрою. Нам не допомагають ні влада, ні бізнесові структури. Ми функціонуємо за рахунок глядачів — реалізації білетів. А цього замало. Не хочеться вийти, а потім знятися. Питання залишається відкритим до початку плей-оф.
Зовсім інша думка у засновника колективу Сергія Ювчика:
— Хочу заспокоїти любителів спідвею — команда 24 серпня стартуватиме у плей-оф. Першим суперником буде команда „Старт” з Гнєзно. Ми боротимемося за право виступати у першій лізі. Запрошую вболівальників підтримати гонщиків, щонайменше у трьох домашніх гонках.
В іншій гонці „Спідвей-Мішкольц” виграв у „КСМ” (Кросно) — 65:25. Таким чином, після першої половини змагань турніра таблиця виглядає наступним чином: „Спідвей-Мішкольц” — 20 очок у десяти гонках, „Старт” (Гнєзно) — 18, „Спідвей-Рівне” — 14, „Ожел” (Лодзь) — 9, „Колеяж” — 7, „КСМ” — 6.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору