Рівне:

Створення та просування сайтів

Замість любощів…ніж в груди

Кримінал 02-сер, 2008, 18:209 prov 1 051
Коли сорока дев’ятирічний Віктор, прагнучи любовних утіх, спробував пригорнутися до своєї дружини, він і подумати не міг, що це останні миті його життя.
Подружжя Віктора та Ірини, проживало в сараї на одній із центральних вулиць обласного центру Волині. І чоловік і жінка були людьми, які не мали постійного місця проживання, тобто бомжами. Частим “гостем ” цієї сім’ї був “зелений змій ” дружба з яким і довела до трагедії. Того злощасного дня Віктор та Ірина близько полудня сіли розпивати горілку.
“Невдовзі до них приєднався і Віталій, - друг Віктора, який після розпитої пляшки десь через годину залишив гостинних господарів, -- розповідає Василь Ковальчук, перший заступник начальника Луцького міськвідділу МВС України у Волинській області. -- Тим часом оковита закінчилась, тож Віктор з Іриною вирішили перепочити і лягли спати. Однак тут чоловіку захотілося ласки і він почав приставати до дружини. Вона відмовилася вступити з ним у інтимні відносини, тож розлючений чоловік, взявши шматок залізної труби, вдарив нею Ірину по голові .”
Закричавши від болю, Ірина у відповідь почала шарпати за волосся Віктора.
П’яний чоловік вхопив кухонний ніж і почав наносити ним порізи по руках та обличчі Ірини. В якийсь момент їй вдалося вихопити з його рук ножа і нанести своєму чоловіку один удар в грудну клітку. З рани фонтаном почала текти кров, а Віктор втратив свідомість. Побачивши, що вона накоїла, Ірина відразу кинулася до таксофона, який знаходиться по вулиці Коперника. Вона викликала карету швидкої допомоги, а також правоохоронців.
За словами пана Ковальчука правоохоронці затримали жінку на місці події, уже порушено кримінальну справу, триває слідство.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору