Рівне:

Створення та просування сайтів

Керівник СВК – винуватець пожежі!

Кримінал 07-сер, 2008, 15:269 prov 1 022
За хвилину стривожені співробітники МНС були вже на місці події. Виявилося, що на полі горять післяжнивні залишки нового врожаю площею декілька десятків квадратних метрів. За умов сухої та вітряної погоди вогонь швидко поширювався в сторону села і вже встиг охопити стіг соломи на одному з подвір’їв селян.
Підполковник негайно викликав на місце пожежі черговий підрозділ Корецького райвідділу МНС. До їх прибуття рівненські рятувальники, щоб втримати розповсюдження вогню, залучили до приборкання пожежі сільгосптехніку та місцеве населення. Спільними зусиллями впродовж двох годин пожежа була ліквідована.
В ході перевірки даного факту співробітники обласного управління МНС встановили, що головним винуватцем пожежі є, як не дивно, голова місцевого СВК, який, всупереч вимогам правил пожежної безпеки, організував спалювання післяжнивних залишків на території підприємства. Після встановлення всіх обставин даної пригоди до порушників протипожежних вимог будуть застосовані заходи покарання відповідно до чинного законодавства.

Микола Прокопчук,
Рівне.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору