Рівне:

Створення та просування сайтів

Коротко

Кримінал 14-сер, 2008, 10:019 prov 1 339
Утопленик
9 серпня в Костополі, в річці Замчисько втопився 45-річний Микола К., мешканець села Старий Берестовець Костопільського району. Тіло підняли співробітники РВ ГУМНС України в Рівненській області.

Загинув мотоцикліст
У Старому Селі Рокитнівського району загинув мотоцикліст. Ця ДТП сталася на автодорозі Вежиця-Рокитне-Борове. 17-річний Руслан П. їхав мотоциклом «ММВЗ», на якому не було державного номерного знаку. Руслан, рухаючись з села Старе Село у напрямку села Дроздинь, на повороті не вибрав безпечну швидкість руху, не впорався з керуванням та наїхав на залізобетонну опору. Від отриманих тілесних ушкоджень водій загинув на місці події.

На прогулянку із рушницею
П’яного пішохода з рушницею затримали працівники ДАІ на вулиці Незалежності у селі Дермань-2 Здолбунівського району. 36-річний Олег Л. йшов дорогою із рушницею, яка була оголена та знаходилася в зібраному стані. Під час перевірки документів чоловік почав поводити себе агресивно, брутально лаявся, погрожував, шарпав за формений одяг працівників ДАІ. Дебошира разом із зброєю доставили в Здолбунівський РВ.

Затримали злочинця
У Рівному затримали 29-річного жителя села Колоденка Рівненського району. Попередньо вдалося встановити, що уночі 27 липня на вулиці Соборній у Рівному під час сварки, що виникла на грунті неприязних відносин, він заподіяв смертельні тілесні ушкодження 23-річній Ірині Т. із Дубровицького району.

Смерть на залізниці
Загинув чоловік на станції Квасилів. Його травмував на перегоні Здолбунів — Рівне електропотяг сполученням Ковель — Здолбунів. Обставини та особа загиблого встановлюються.

Отримав опіки
Під час спалювання сміття 74-річний Федір С. з села Межиричі Острозького району отримав опіки. Чоловік потрапив у реанімаційне відділення Острозької центральної районної лікарні з діагнозом: опік полум’ям обличчя І-ІІ ступенів та 4% поверхні тіла. Стан потерпілого середньої важкості.

Дерево-убивця
Дерево вбило у селі Круглому Володимирецького району 35-річного Івана Ч. Трагедія сталася, коли чоловік займався заготівлею дров.

Даішники проти конокрадів
Працівники ДАІ затримали 20-річного Дмитра К. з Корця, який викрав коня з возом у ПСП «Хлібороб», що у селі Ільпінь — 2 Здолбунівського району.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору