Рівне:

Створення та просування сайтів

Судді тренуються в Рівному

Спорт 21-сер, 2008, 14:319 prov 1 011
Голова суддівського комітету ФБУ Володимир Драбіковський поділився своїми враженнями від семінару:
— Ми не вперше вибираємо Рівне як місто, де проводимо семінар для молодих суддів. Чому? Тому що організатори створюють хороші умови для цього. Під семінар проводиться міні-турнір, аби на практиці пройти теоретичні знання. Мені дуже подобається робота рівненських арбітрів. У вас йде становлення суддівської колегії. Рівне має групу молодих перспективних хлопців, які досить добре зарекомендували себе у вищій та першій лігах. Крім того, у вас є, можу сказати, провідний фахівець Олександр Буханевіч, який обслуговує матчі суперліги. З таким підходом, можу вас запевнити, —через кілька років рівненські судді будуть посідати провідні місця в Україні.
Шкода, але це не можу сказати про “Пульсар”. Те, що я бачив на турнірі, говорить про одне — ваша команда не зможе в цьому складі конкурувати у суперлізі з суперниками. Необхідне суттєве підсилення.
Проте в матчах з івано-франківською ”Говерлою” вистачило тих сил, які були в наявності у Михайла Переверзія. БК-93 “Пульсар” двічі переміг суперника — 89:61 та 96:65. Першого ігрового дня найрезультативнішими у господарів були Дмитро Брянцев — 19 очок, Олександр Неруш та Андрій Артимович — по 14, а наступного: Анатолій Дубнюк — 20, Олександр Неруш — 15, Дмитро Брянцев — 14. Серед потенційних новачків присутні, яких попри спеку було вдосталь, побачили Дмитра Брянцева, Олександра Неруша та Юрія Коршунова. Два перші прийшли на перегляд із столичного ”Будівельника”, а третій — з ”Азовмаша”. Проте участь гравців у турнірі в складі рівнян ще ні про що не говорить — остаточний склад спортсменів на наступний сезон буде визначений напередодні чемпіонату. Зараз керівництво БК-93 ”Пульсар” проводить селекційну роботу й продовжує підшуковувати потенційних гравців.
Головний тренер БК-93 ”Пульсар” Сергій Шемосюк:
— Сьогоднішній склад команди — не остаточний. Ми продовжуємо пошук виконавців, переглядаємо потенційних новачків і визначимося зі складом лише напередодні чемпіонату. Зараз команда проводить передсезонну підготовку. В основному це будуть турніри у Білорусі, Польщі та Рівному. Головне, що в наступному сезоні у нас буде титульний спонсор. Зараз я не хочу відкривати всі карти, а от напередодні старту ви все будете знати.
Зараз команда перебуває на черговому тренувальному зборі на базі двох санаторіїв ”Сосновий бір” та ”Червона калина”.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору