Рівне:

Створення та просування сайтів

Коротко

Кримінал 28-сер, 2008, 14:059 prov 1 268
СМЕРТЬ МОПЕДИСТКИ
Поблизу хутора Майдан у Березнівському районі сталася ДТП. Водій мопеда «VIPER» 31-річна Оксана Л. з смт. Соснове Березнівського району не вибрала безпечної швидкості руху, не впоралася з керуванням, і скутер упав. Жінка загинула на місці пригоди.

СКАЖЕНИЙ ТХІР
У селі Точивики Острозького району тхір забіг на подвір’я однієї з приватних осель та напав на власницю обійстя, яка поралася по господарству. Тхір покусав собаку, яка накинулася на нього. На крики жінки прибіг син. Він убив тварину. Того ж дня про подію повідомили ветеринарні служби району та області, працівники яких провели відповідні аналізи та встановили захворювання тварини на сказ.

ПЕРЕКИНУЛОСЬ АВТО
У с. Іваничі Костопільського району двоє людей отримали поранення. 22-річний водій автомобіля БМВ-323 Валерій К., житель с.Корчів’я Костопільського району під час повороту не впорався з керуванням і автомобіль перекинувся. Водій отримав закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку, травму грудної клітки. Пасажир цього ж автомобіля Михайло А.
отримав ЗЧМТ, струс головного мозку, скальповану рану голови, перелом лівої ключиці. Обох госпіталізували в травматологічне відділення Костопільської ЦРЛ.

НЕБЕЗПЕЧНИЙ КІНЬ
Вдарив кінь 10-річного хлопчика у селі Перетоки Костопільського району. Максим П. у тяжкому стані потрапив у Костопільську ЦРЛ. У хлопчика відкрита черепно-мозкова травма, забій головного мозку, вдавлений перелом лобової кістки. Як з’ясувалося, хлопчика вдарив кінь на території власного господарства.

ПОЦУПИЛИ ІНОМАРКИ
Викрали одразу три авто з платформи вантажівки «FAW» невідомі у Радивилівському районі. Злочинці у період з 02:00 до 10:00 23 серпня скоїли крадіжку двох автомобiлiв марки «Шкода-Октавiя», 2008 року випуску, чорного кольору, та «Шкода-Октавiя», 2008 року випуску, синього кольору, якi знаходилися на платформi вантажiвки марки «FAW», що належить «Талон-Авто».

ГОЛОМША – ГЕНЕРАЛ-МАЙОР
Присвоїли звання генерал-майора полковнику Ярославу Голомші, начальнику Рівненського обласного управління міліції. А начальник оперативно-технічого відділу УМВСУ Валентин Юрченко став полковником.

ВІД ВИБУХУ ГАЗУ ПОСТРАЖДАВ ПЕНСІОНЕР
Вибух побутового газу стався у селі Друхів Березнівського району. Внаслідок вибуху зруйновано зовнішню несучу стіну будинку, деформовано внутрішню несучу стіну та травмовано власника будинку — 83-річного Івана М. Потерпілий отримав опіки середнього ступеня важкості кисті руки та обличчя. Чоловіка госпіталізували до Березнівської ЦРЛ. Причина вибуху — порушення правил користування газобалонним пристроєм.

НЕПОВНОЛІТНІЙ КРАДІЙ
Працівники міліції розкрили крадіжку з магазину, що у селі Олександрове Зарічненського району, яку було скоєно 11 серпня цього року. Під час оперативно-розшукових заходів вдалося встановити, що причетний до крадіжки харчів неповнолітній житель села Сварицевичі цього ж району.

ОТРИМАВ ПОРАНЕННЯ ВІД ДЕРЕВА
22 серпня до Костопільської ЦРЛ госпіталізували 26-річного Романа К. з діагнозом – рвана рана передньої поверхні лівої гомілки, ускладнена артеріальною кровотечею. Стан травмованого – середньої важкості. Чоловік отримав травму під час зрізування дерева бензопилою.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору