Рівне:

Створення та просування сайтів

Нова поліклініка за кошти старої

Новини регіону 28-кві, 2005, 14:269 prov 1 182
Проблему з фінансуванням вдалося вирішити лише минулого року і лікарню майже на 95 відсотків було приведено в готовність. Утім, на цьому етапі гроші знову закінчились і роботи припинилися.
Проте на сьогодні, за словами міського голови Віктора Чайки, міська влада знайшла спосіб вирішити цю проблему. Планують продати приміщення старої поліклініки на вулиці Поштовій. Тим більше, як запевнив пан Чайка, покупці на неї вже знайшлися. А за виручені кошти, їх повинно було б вистачити, закінчити нову.
Відкриття нової поліклініки має полегшити життя багатьом рівнянам. Оскільки там буде денний стаціонар, прийматимуть на огляд по півтисячі пацієнтів за зміну, жіноча консультація та поліклініка профоглядів, що на сьогоднішні розташована на території радіозаводу. І найголовніше, кожен лікар прийматиме своїх відвідувачів в окремому кабінеті, що в старій поліклініці було неможливо (там лікарям доводилося ділили кабінет з кількома своїми колегами). Та й діставатися хворим туди буде набагато зручніше, адже знаходиться вона в центрі міста.
Поки що функціонує тільки один корпус нової поліклініки, в якому розташувалася поліклініка і міське управління охорони здоров’я, що вже ближчим часом планує перебратися у другий корпус. А коли старе приміщення буде продано, перший етап продажі якого заплановано на 5 квітня, вилучені кошти будуть використані для закінчення другого і третього корпусів.

Ангеліна ПЛОЩАНСЬКА,
Рівне.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору