Рівне:

Створення та просування сайтів

Коротко

Актуально 05-травня, 2005, 14:459 prov 1 050
Кривко позиватиметься до суду
Добиватися відшкодування за завдані матеріальні та моральні збитки через суд збирається колишній голова Костопільської районної державної адміністрації Михайло Кривко.
Таке рішення екс-голова району пояснює тим, що через свого наступника, який силоміць захопив владу на Костопільщині ще на початку січня цього року, він не може забрати своєї трудової книжки, а відповідно, й влаштуватися на роботу.
Таким чином, безробітному пану Кривку, зважаючи на те, що він досі залишається депутатом хоч і малочисельної, все ж фракції обласної ради “Конструктивна дія”, залишається займатися вирішенням проблем своїх виборців. Тому, як зізнався колишній голова Костопільщіни, поки він зосередить всі свої сили на депутатській діяльності і очікуватиме на те, що суд все ж таки прийме справедливе рішення на його користь.

Професору заважає робота
Незважаючи на неодноразові прохання начальника обласного управління охорони здоров’я Мирослава Семаніва не залишати свою посаду, головний лікар Рівенської обласної лікарні Юрій Семенюк написав заяву на звільнення за власним бажанням.
Свій несподіваний крок пан Семенюк пояснив досить банально – бажанням зосередитися на науковій роботі і навчанні молодих кадрів.
Як зазначив колишній головний лікар обласної лікарні, на початку цього року він захистив докторську дисертацію, тому тепер свої знання хоче спрямувати на наукову роботу. Зважаючи на те, що посада головного лікаря обласної лікарні досить відповідальна, а наукова робота вимагає багато часу, він просто не зможе поєднувати ці два види діяльності. Нагадаємо, що Юрій Семенюк очолював Рівненську обласну лікарню упродовж останніх п’яти років. Водночас, пан Семенюк і до сьогодні залишається головним хірургом області.

Мінус десять гривень…
Відтепер пацієнтам обласного диспансеру радіаційного захисту населення не доведеться сплачувати благодійний внесок у сумі десять гривень на прання білизни.
Про це повідомив головний лікар Рівненського обласного спеціалізованого диспансеру радіаційного захисту населення Володимир Баюн. За його словами, вже найближчим часом відкриється пральня, що упродовж п’яти років не функціонувала через аварійний стан приміщення та непридатне до праці обладнання. Таким чином, брудну лікарняну білизну два-три рази в тиждень змушені були відвозити в пральний комбінат “Либідь”, що в свою чергу призводило до зайвих витрат коштів ( лише на прання в місяць витрачали близько трьох тисяч гривень).Відремонтували пральню, як зазначив пан Баюн, на благодійні кошти, а обладнання прийшло з-за закордону, як гуманітарна допомога. Крім того, за сприяння міської влади частково відремонтували приміщення і покрівлю лікарні.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору