Рівне:

Створення та просування сайтів

Зі слідчого ізолятора до реанімації

Актуально 14-лип, 2005, 17:179 prov 1 313
Головного лікаря Рівненського обласного диспансеру радіаційного захисту населення Володимира Баюна після допиту у міському відділі міліції працівники правоохоронних органів змушені були доставити до реанімаційного відділення центральної міської лікарні. Причиною різкого погіршення стану здоров’я лікаря став серцевий напад, який він переніс минулого понеділка.
З того часу, як стверджують медики, стан здоров’я пацієнта дещо покращився, все ж поки що йому заборонили самостійно пересуватися, а міліція в свою чергу повністю обмежила спілкування пана Баюна з рідними та знайомими, виставивши біля дверей його палати охорону, яка нікого окрім медичного персоналу до хворого не пускає. Скільки часу ще знадобиться пацієнту для повного одужання та реабілітації, поки достеменно невідомо.
А тим часом правоохоронці продовжують опитувати пацієнтів диспансеру, які перебувають на диспансерному обліку на предмет того, чи отримували вони за останні декілька років ліки, виписані їм у рецептах. Таким чином силовики сподіваються довести причетність головного лікаря обласного диспансеру радіаційного захисту населення до зловживань під час виписування рецептів і розтрати державних коштів, що йому наразі інкримінують.
Ангеліна ПЛОЩАНСЬКА,
Рівне.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору