Рівне:

Створення та просування сайтів

Коротко

Актуально 19-травня, 2005, 11:369 prov 1 249
Тролейбусом до аеропорту
Провести тролейбусну лінію до Рівненського міжнародного аеропорту вже до кінця цього року пообіцяв голова Рівненської обласної адміністрації Василь Червоній.
Таким чином він сподівається підняти серед населення втрачений за роки попереднього керівництва імідж аеропорту. Як зізнався пан Червоній, окрім проведення тролейбусної лінії в планах керівництва області створення навколо аеропорту розвинутої торгівельної інфраструктури, розміщення ліцензійних митних складів, а також перенесення в це приміщення частини автовокзалу.
За словами пана Червонія, наше місто вже дозріло до того, щоб у нього було два власних автовокзали. Разом із тим, на думку голови ОДА, проведення такого комплексу заходів допоможе зробити Рівненський аеропорт більш привабливим для потенційних інвесторів.

Холодна вода буде цілодобово
Налагодити цілодобове постачання холодної води в оселі рівнян уже найближчим часом пообіцяв директор “Рівнеоблводоканалу” Володимир Хомко.
За його словами, вдатися до такого експерименту дирекція установи вирішила тому, що останнім часом значно покращився рівень сплати населення за послуги водопостачання. Крім того, як зізнався пан Хомко, їм вдалося значно зменшити затрати електроенергії завдяки проведеним деяким технологічним змінам у системі подачі води. Це допоможе вирішити питання з цілодобовим водопостачанням осель рівнян. Винятки становитимуть лише верхні поверхи будинків, що знаходяться на певному підвищенні.
Зрозуміло, що подібні експериментальні нововведення частково відобразяться на рівні тарифів за воду, оскільки ціни на електроенергію залишаються надто високими і “Облводоканал” за отримані кошти від населення спроможний погасити трохи більше половини цих витрат. Щоправда, як зазначив пан Хомко, збільшення тарифів відчують лише підприємства. Населення ж цього збільшення особливо не відчує.

Ангеліна ПЛОЩАНСЬКА,
Рівне.


Вибух у Костополі
Нещодавно в місті Костополі близько другої години ночі у приміщенні котельні сушильної камери для деревини, котра є власністю приватного підприємця, стався вибух водяного котла. Про це повідомили із прес-служби головного управління з питань НС та ЦЗН Рівненської ОДА.
Внаслідок вибуху будівля була повністю зруйнована, а до центральної районної лікарні з опіками і травмами були госпіталізовані постраждалі – 57-річний сторож управління соціального захисту населення Костопільської райдержадміністрації, 15-річний і 27-річний юнаки.
Напередодні вибуху обидва юнаки самовільно проникли в приміщення котельні сушильної камери та розтопили котел КВ-300, щоб зігрітись. Проводячи огляд території, сторож почув шум у котельні та вирішив оглянути приміщення. Саме у момент, коли він відчиняв двері, і стався вибух.Чоловік почав рятувати молодих людей та викликав швидку допомогу. Жоден з постраждалих у трудових відносинах з власником камери не перебував. Орієнтовна причина вибуху – відсутність води та запобіжних клапанів у котлі. Ведеться слідство, яке і з’ясує всі обставини цієї пригоди.

Аліна ФЕДОРОВИЧ,
Рівне.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору