Рівне:

Створення та просування сайтів

Коротко

Актуально 12-травня, 2005, 12:199 prov 1 699
Чайка не хоче лікувати селян “надурняк”
Своє невдоволення тим, що у медичних закладах міста лікуються хворі з усієї області, висловив на черговій сесії міської ради голова Рівного Віктор Чайка. На його думку, так довго тривати не може. До міських лікарняних закладів з’їжджаються пацієнти з усіх районів Рівненщини, міський бюджет витрачає кошти на їх утримання та лікування, а збитки місту ніхто відшкодовувати не збирається.
Загалом, зважаючи на катастрофічну нестачу коштів на утримання лікувальних закладів міста, пан Чайка запропонував провести незалежний економічний аудит для того, щоб на основі його висновків визначитися з кількістю лікувальних закладів, що повинні бути в нашому місті, а також з кількістю медичних працівників, які повинні в них працювати. Та це поки лише припущення міського голови. На справді ж, медичні працівники нашого міста вже через кілька місяців ризикують залишитися без заробітної платні. Причина вже відома – надто куце бюджетне забезпечення.

Прогульники з мандатом
Останнім часом значно знизився рівень відвідування народними обранцями не тільки так званого дня депутата, а й самих засідань сесії міської ради.
Тому, подібне безвідповідальне ставлення представників від народу до виконання своїх безпосередніх обов’язків зумовило нагальну потребу у боротьбі з прогульниками. Таким чином, більш відповідальні народні обранці на сесії міської ради запропонували фотографії прогульників разом з прізвищами вивішувати на їхніх виборчих дільницях, по яких вони балотувалися і отримали довіру від своїх виборців. На думку депутатів, такі заходи мають дисциплінувати їхніх колег, а рівняни особисто матимуть змогу побачити, як їхній обранець відвідує сесії міської ради і відстоює їхні інтереси.

Ангеліна ПЛОЩАНСЬКА,
Рівне.


Газові плитки ветеранам
Газові колонки та плитки почали встановлювати в помешканнях ветеранів Рівного.
Відповідно до рішення сесії Рівненської міськради майже п’ятистам учасникам війни, котрі мешкають в обласному центрі, було ухвалено замінити газові прилади в квартирах. 6 травня перші ветерани отримали життєво необхідне обладнання, – повідомив начальник управління житлово-комунального господарства Рівненського міськвиконкому Юрій Собчук. Акція з розвезення газових приладів тривала до 9 травня. Після 10 травня розпочнеться їх встановлення. Це робитимуть спеціалісти газової служби за кошти міського бюджету, – зауважив Ю.Собчук. Усі колонки та плитки – вітчизняного виробництва.

Західна інформаційна корпорація.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору