Рівне:

Створення та просування сайтів

Безлад на перлині

Актуально 18-січ, 2007, 16:069 prov 1 152
Село Нобель уже давно добре відоме далеко за його межами не тільки своїми фестивалями гумору «Нобельський лауреат», але й прекрасним місцем відпочинку на берегах однойменного озера. Останнім часом побільшало число «диких» заїжджих туристів. Вони знаходять відпочинок на цій перлині поліського краю у будь-яку пору року. Окрім «тихого» полювання з вудочкою, дехто з туристів намагається зайнятись більш серйозною справою — мисливством. Ще донедавна дичини на озері було — не перелічити.

Нині картина жахливіша. Місцеві жителі стверджують, що від подібних «туристів» оговтатись досить важко. Вони не зважають ні на що. Можуть розпочати стріляти по пернатих у будь-яку пору дня і ночі, не звертаючи уваги на те — мисливський це сезон чи ні. Таких розперезаних «мисливців» зупинити місцеві природоохоронці не в силах, бо ті володіють не тільки сучасним мисливським озброєнням, але і плавзасобами.
— Йде мова на всіх рівнях про перетворення нашої перлини Полісся у культурний туристичний центр відпочинку, — подейкують із жалем у голосі аборигени села. — Та коли ж це, нарешті, станеться!
Петро КУРЯДОВЕЦЬ,
Зарічне.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору