Рівне:

Створення та просування сайтів

Коротко

Кримінал 18-січ, 2007, 16:119 prov 1 148
Невдячний співмешканець
Не очікувала мешканка міста Дубно, що її співмешканець, 26-річний Сергій Ш., наважиться пограбувати її. Але не так сталося, як гадалося: чоловік, скориставшись відсутністю жінки, викрав у неї 500 доларів США та золоті вироби. Навряд чи тепер довірлива жінка захоче прийняти назад невдячного чоловіка.
Кінь під струмом
Нещасний випадок стався нещодавно із конем 44-річного жителя села Тумень Дубровицького району. Чоловік їхав у справах своїм гужовим транспортом і не помітив, що попереду лежали обірвані дроти радіомережі. Оскільки кінь не мав гумового взуття, то в результаті наїзду на дріт зі струмом тварина загинула.
Вбивство на Старий Новий рік
14 січня о 20.45 в квартирі жительки міста Рівного 42-річної Любові П. виявили труп 42-річного Василя В. з колото-різаною раною в області серця. Правоохоронці встановили, що злочин скоїв 39-річний Артур Б., житель міста Рівного, раніше судимий. Подробиці вбивства встановлюють слідчі, а матеріали справи передано до прокуратури.
Скажений котик
Домашній кіт покусав мешканку села Переросля Дубенського району. Потерпіла 12 січня звернулась до медпрацівників, про випадок повідомили службу ветмедицини району. Медики встановили, що тварина хвора на сказ.
Руслана затримали
360 кілограмів морепродуктів на суму одинадцять тисяч гривень без відповідних документів перевозив автомобілем “Форд-Кур’єр” житель Луцька 37-річний Руслан Б., якого затримали рівненські ДАІшники
Тячівський фальшивомонетник
У жителя села Дукаво Тячівського району Закарпатської області міліціонери виявили та вилучили чотири купюри номіналом 50 гривень, стільки ж по 100 гривень та дві по 200 гривень з ознаками підробки. Чоловік зберігав фальшивки в одному з номерів готелю селища Рокитне.
Угон дитячого візка
Деякі особи дожилися до такого, що уганяють і викрадають не лише автомобілі та інший механічний транспорт, а й …дитячі візки. А здійснив «угон» транспорту для малечі 24-річний Руслан із Костополя. Сума збитку — 350 гривень.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору