Рівне:

Створення та просування сайтів

ПОГОРІЛИ ПІДПІЛЬНІ ЦЕХИ

Кримінал 10-жов, 2008, 09:399 prov 898
ПОГОРІЛИ ПІДПІЛЬНІ ЦЕХИ

У селищі Оржів Рівненського району правоохоронці виявили два глибоко законспіровані цехи із виготовлення самодіяльних високоградусних алкогольних напоїв. Зокрема, бурхливу незаконну діяльність розгорнув місцевий підприємець С.
За місцем його проживання діяла справжня виробнича структура по продукуванню фальсифікованої горілки. У цього підпільного діяча міліцією вилучено 110 літрів спирту орієнтовною вартістю 4 тис. гривень, 244 пляшки саморобних горілчаних напоїв різних найменувань, які “тягнуть” на 2600 гривень, 990 пачок цигарок на 3 тис. гривень, а також різноманітні знаряддя виробництва.
Приватний підприємець С. для реалізації власноручно виготовленої горілки використовував два торговельні кіоски та магазин у селі Дюксин Костопьльського району, які йому належали. Для мобільної доставки зігріваючих напоїв фальсифікатор використовував власний автомобіль “Мерседес-508”.
Значно скромніший “здобуток” на ниві фальсифікації алкогольних напоїв правоохоронці зафіксували у господарстві жительки М. селища Оржів. У неї вилучено 83 літри спирту та “аксесуари” для розливу і формування фальшивої горілки.
В обох випадках порушено кримінальні справи.

Ростислав ВАРЖЕЛЬ,
Рівненський район.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору