Рівне:

Створення та просування сайтів

Молодість не допомогла

Спорт 10-жов, 2008, 10:109 prov 1 043
Молодість не допомогла

З двох поразок розпочала чемпіонат України з волейболу у вищій лізі рівненська “Регіна-МЕГУ”. Приймаючи вдома донецьку команду “Медіка-ШВСМ”, підопічні Валерія Слєпцова поступилися гостям 2:3 та 1:3.
Напруженим та драматичним видався перший матч протистояння. Гості зуміли перемогти у перших двох партіях і закласти фундамент загальної перемоги — 25:23 та 25:17. Проте господарки й не думали так швидко здаватися. Вперед юних подруг повели молоді ветерани команди Лариса Козуля та Світлана Чуріна. За підтримки вболівальників рівнянкам вдалося повернути інтригу у матч. Вигравши дві наступні партії (25:18 та 25:21), господарки перевели гру на тай-брейк. Гра йшла очко в очко — на результативну атаку суперниці відповідали результативної атакою, на помилку — помилкою. На жаль, спортивне везіння того вечора було на боці донеччанок, які змогли схилити шальки терезів до себе — 19:17, та здобути загальну перемогу — 3:2.
Початок недільної гри вселив оптимізм у душі глядачів. “Регіна-МЕГУ” досить спокійно здолала суперниць у першій партії — 25:15. Здавалося, рівнянки зможуть взяти реванш й перемогти. На жаль, наша команда по силі на сьогодні далека від минулорічної. Як наслідок – поразки у трьох партіях — 19:25, 23:25, 22:25. І “Медіка-ШВСМ” перемагає 3:1.
Анатолій Дем’янчук, президент ВК “Регіна”:
— Зараз у нас молода, перспективна команда. Наймолодша у лізі. Ми вибрали стратегію розвитку волейболу Рівненщини, яка базується на вихованні своїх спортсменів. Видно, що у команді є перспективні молоді гравці.Сподіваюсь, що з кожною грою дівчата набуватимуть досвід й ставатимуть мудрішими. А завдання — потрапити до четвірки кращих.
Станіслав Люгайло, головний тренер “Медіка-ШВСМ”:
— Ваша команда, як і наша, суттєво оновилася, багато юних волейболісток. Нам дещо пощастило сьогодні, та й учора. Будемо боротися за місце у четвірці, хоча зробити це буде важкувато. Успіхів вашій команді.
Валерій Слєпцов, наставник “Регіни-МЕГУ”:
— Відчуття жахливі — поступитися в домашніх стартових матчах. Ми боролися, але кілька непотрібних втрат не дозволили це зробити. Молоді дівчата є молоді дівчата. Ми допускали багато помилок, а суперник набагато менше.
Результати решти ігор: „Медуніверситет-Олімп” — ”Хімік” — 0:3 та 3:1, „Керкінітіда” — СК ”Спорт-ліцей” — 3:0 та 3:0.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору