Рівне:

Створення та просування сайтів

Краса по-рівненськи І до чого тут політика?

Особливий погляд 02-чер, 2005, 15:499 prov 1 117
28 травня у Рівному знову відбулося свято краси, молодості та грації. Відкритий міжвузівський конкурс краси “Перлина весни-2005”, у якому брали участь 16 учасниць із шести вищих навчальних закладів обласного центру, приурочувався 10-річчю історико-соціологічного факультету Рівненського державного гуманітарного університету.
Як завжди, українська пунктуальність вимагала бути кращою – конкурс розпочався із запізненям з точністю на сорок хвилин. Та навіть у той час залу не можна було назвати переповненою. Чи то організатори невдалий день обрали – суботу, коли більшість студентів роз’їжджається по домівках, чи то ціна квитків для рівненських цінителів прекрасного виявилася зависокою (10 гривень – в останніх рядах партеру, 5 – на балконі, про ціну в передніх рядах неважко здогадатися), чи, можливо, конкурси краси у Рівному стали уже буденністю…
Але все ж таки… Свято відбулося і варто віддати шану його організаторам, і це, здається, далеко не актив історико-соціологічного факультету, який представляли тільки дві учасниці. Також до складу журі ввійшли декан цього факультету і минулорічна випускниця, учасниця “Таврійських ігор” Анна Друзенко. А ще у залі можна було помітити студдекана істфаку Олега Геня. Про нього, як про одного з організаторів, до речі, згадувалося неодноразово. Та й по всьому. А поміж тим чомусь ведучою “Перлини краси-2005” була студдекан факультету української філології Тетяна Ковальчук. І в усьому конкурсі взагалі відчувалася рука минулорічної випускниці цього ж факультету Оксани Ігас, яка, зрештою, і оголошувала імена переможниць.
Проте, кому б не належав найбільший вклад у свято, варто сказати, що постарався він на славу. Прекрасно оформлена сцена зелено-білими повітряними кульками, таких самих кольорів було і вбрання дівчат у першому конкурсі. Всі учасниці “Перлини краси-2005” отримали непогані призи – стартові пакети мобільного зв’’язку, косметику, відпочинок у диско-клубі, запрошення до кінотеатру. А ті, кого журі та спонсори відмітили, як найвродливіших, – і того більше. Серед подарунків були і тур вихідного дня до Європи, і фен, і навчання в інтернет-клубі, і пилосмок, блендер, цифровий фотопарат, а визнана найкращою дівчина отримала цифрову відеокамеру. Тобто, за рекламу спонсори віддячили належним чином. Та з-поміж усіх найбільше рекламованим був генеральний спонсор – Українська народна партія. І про це ведучі не забували згадувати кожної миті. Найбільше вразило, що в одній із перерв між виходами красунь глядачам довелося дивитися відеосюжет про шлях України до незалежності і значний внесок у це УНП! Прикро, що в наш час і краси без політики немає...
Що ж до самих конкурсанток, то журі справді довелося нелегко, бо обирати було з-поміж кого. Хоча, дивлячись на деяких дівчат, складалося враження, що вони просто не туди потрапили. А загалом, молодим граціям напередодні конкурсу довелося добряче попрацювати над собою. Перед очі публіки вони виходили в елегантних сукняк, у джинсах та вишиваних сорочках, купальниках, в костюмах із квітів, а насамкінець – у білосніжних весільних сукнях. У такому вбранні їх і нагороджували. Перше місце журі віддало чарівній студентці Національного університету водного господарства та природокористування Ользі Приймі, друге – цьогорічній учасниці “Таврійських ігор” Ірині Ніколаєвій, третє – за Ларисою Гаврилюк.
Марина ДАНИЛЮК,
Рівне.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору