Рівне:

Створення та просування сайтів

Іспит для дебютанта

Спорт 20-жов, 2008, 09:259 prov 958
Іспит для дебютанта


Новий баскетбольний сезон в Україні набирає обертів. Команди-учасники чемпіонату України в суперлізі провели поєдинки другого туру. БК-93 “Пульсар” приймав дебютанта змагань БК “Полтаву”. Вперше перед своїми вболівальниками в офіційному матчі постала наша оновлена команда.
Перед початком поєдинку команда попрощалася із В’ячеславом Ковалевським та Вадимом Скидановим, які завершили активну спортивну кар’єру. Президент БК-93 “Пульсар” Віктор Прищепа вручив ветеранам цінні подарунки, а глядачі стоячи оплесками дякували своїм улюбленцям. Партнери по команді зробили свій подарунок — здобули перемогу над полтавцями. І зробили це легко та невимушено — 97:61 (25:18, 27:17, 25:18, 20:8).
Гості чинили опір лише до середини першої чверті, певний час навіть вели у рахунку. Проте це було винятком. За рахунку 11:11 Дмитро Дятловський триочковим кидком організував ривок — 8:3. До завершення першої десятихвилинки різниця досягла семи очок. З кожною наступною чвертю вона збільшувалася. Наприкінці поєдинку глядачів цікавило одне питання — наберуть господарі сотню чи ні. На жаль, зупинилися в трьох кроках від ста.
Вдало відіграла вся команда, яка не дозволила супернику нав’язати свою гру. Відмінно зіграли Ілля Шемосюк та Олександр Захожий, які не дозволили розігратися Роландасу Ярутісу. У попередній грі з “Азовмашем” він набрав 17 пунктів. У суботній зустрічі за 28 хвилин він записав у свій актив чотири пункти та чотири фоли.
Доробок гравців БК-93 “Пульсар” склав 97 очок: Дубнюк — 19 очок та 13 підборів, Улянко — 16 пунктів, Дяпа — 14, Брянцев та Бєлов — по 12. Дятловський — 11, Шемосюк — 6, Артимович — 4, Шелуха — 2, Захожий — 1. У БК “Полтава” найпомітнішими були Річард Гуін — 16 очок, Гітіс Сератавічус — 14 та Аурімас Кєжа — 13.
Підтримали старших товаришів й дублери, які перемогли БК “Полтаву” — 80:67.
Роландас Ярутіс, гравець БК “Полтава”:
— Ми сьогодні зіграли дуже погано. Починаючи з мене, всі мої партнери не виконали настанов тренера на гру. Вибачення немає — ми просто провали поєдинок. Мені соромно за себе. “Пульсар” — наш суперник. Я очікував щось подібне від рівнян.
Рамунас Цвірка, головний тренер БК “Полтава”:
— Чекав на таку гру від “Пульсара”, а от від своїх підопічних — зовсім ні. У нас не вистачає фізичної готовності. Тоді як рівняни “бігли”: активно захищалися і швидко переходили до атакуючих дій. Ваша команда стала сильнішою, ніж була минулого сезону. Будемо працювати і надолужувати згаяне. Завдання, яке стоїть перед нами — не бути аутсайдерами.
Анатолій Дубнюк, гравець БК-93 “Пульсар”:
— Я задоволений результатом матчу. Звичайно було важко. Не очікував, що зможемо так багато забити супернику. Проте по грі було видно, що нам не вистачає зіграності. Адже разом всі тренуємося не більше півтора тижні — хтось з команди “випадав” з тренувального ритму через різні причини.
Михайло Переверзій, головний тренер БК-93 “Пульсар”:
— Ми детально розібрали гру суперника із “Азовмашем”. Дуже добре відіграли Ілля Шемосюк та Олександр Захожий, які не дали розігратися Ярутісу. Головне — організовано зіграли в захисті.
Результати решти ігор: ”Хімік” — ”Сумихімпром” — 98:78, МБК ”Миколаїв” — БК ”Київ” — 68:104, БК ”Донецьк” — ”Азовмаш” — 96:76.
Наступним суперником рівнян буде маріупольський “Азовмаш”. У суботу підопічні Михайла Переверзія прийматимуть чемпіона в себе вдома. О 13 годині гратимуть дублери, а о 16 — основні склади.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору