Рівне:

Створення та просування сайтів

Вродливок залишили без косметики

Кримінал 24-жов, 2008, 10:229 prov 843
Київські чепурушки та спокусниці чоловічого населення столиці так і не дочекались косметики із міста Ковеля Волинської області. І цьому завадили правоохоронці, котрі на автотрасі Ягодин – Київ затримали автомашину, запаковану косметичними засобами і перукарським приладдям контрабандного походження.
Мешканець Вінницької області, власник вантажного “Мерседеса” Н., був “озброєний” фальшивими супровідними документами, їх йому видали ті ж спритники, що й завантажували автомобіль. За легендою водія, яка перевіряється слідчими, вони йому зовсім не відомі. А у Києві делікатний контрабандний вантаж, загалом призначений для столичних красунь, мали зустріти “свої” люди. Не судилось...
Крім косметики, яку старанно розвантажили правоохоронці, у “Мерседесі” виявили генераторну дизельну підстанцію іспанського виробництва, яка також потрапила на територію України нечесним шляхом.
Слідчі з’ясовують деталі справи. Справжнього власника вантажу поки що знайти не вдалося. Запашне добро взято на облік як безгосподарне майно.
Ростислав ВАРЖЕЛЬ,
Рівне.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору