Рівне:

Створення та просування сайтів

Нетверезий хуліган намагався стрибнути з даху

Останні новини 06-лис, 2008, 11:209 prov 942
Ввечері 5 листопада до житлового двохповерхового будинку в Рівному на вулиці Київській з’їхалися чергові бригади рятувальників, правоохоронців та швидкої допомоги.
Помічник начальника зміни ОКЦ ГУ МНС області майор служби цивільного захисту Олександр Андрущак: „Близько 19-ї години до диспетчера пожежно-рятувальної служби за телефоном 01 надійшло повідомлення, що на вулиці Київській, 54 молодий чоловік намагається стрибнути з даху. За вказаною адресою негайно виїхав оперативно-координаційний центр Головного управління МНС та чергове відділення рятувальників на авто драбині.”
Як вдалося з’ясувати, порушником спокою виявився непрацюючий 22-х річний рівнянин Андрій. Нетверезий молодик постійно лаявся та погрожував стрибнути з даху. На пропозиції рятувальників заспокоїтися та поговорити хлопчина відповів жбурлянням цеглини. Тому було прийнято рішення застосувати до хулігану силу. Правоохоронці з рятувальниками оточили молодика на даху з усіх сторін та за хвилину обережно спустили Андрія на землю. Далі для з’ясування усіх обставин події нетверезого хулігана доставили до міськвідділу міліції.
До речі, в поточному році рівненським рятувальникам МНС довелося вже майже 20 разів виїжджати на порятунок потенційних самогубців, більшість з яких. як правило, перебували в стані алкогольного сп’яніння, — повідомив помічник начальника ГУ МНС у Рівненській області Віктор Козак.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору