Рівне:

Створення та просування сайтів

ГОРІЛА ШКОЛА, ПАЛАЛА

Кримінал 26-січ, 2006, 10:319 prov 1 176
19 січня близько 12 години ночі жителів Здолбунова, які вже солодко спали, збудили сигнали сирен пожежних авто. Саме в четвер, 19 січня, до народної служби порятунку-01 міста Здолбунів надійшло повідомлення, що на вулиці Шкільній з даху приміщення школи №4 чітко видно полум»я та чути тріскі шиферного перекриття даху.
Ще дуже пощастило навчальному закладу, що пожежна частина знаходиться на відстані близько півтора кілометра від школи. Тому місцеві підрозділи пожежно-рятувальної служби вже через декілька хвилин були на місці виклику. Діяти необхідно було швидко, щоб не допустити розповсюдження заго-ряння. За словами начальника центру пропаганди ГУ МНС України в Рівненській області Богдана Мамчура, рятувальники миттєво оцінили ситуацію і здійснили бойове розгор-тання та приступили до ліквідації пожежі. Працювати довелося в складних умовах, адже приміщення горища триповерхової школи вже були достатньо задимлені. Через годину напруженої роботи вогнеборців осередок загоряння був локалізований, а о третій годині тридцять хвилин начальник чергового караулу вже доповідав керівництву про повну ліквідацію пожежі.
А виною загорання стало те, що саме в цей день на горищі школи проводились газозварю-вальні роботи. І це незважаючи на попере-дження інспектора пожеж-ної охорони, який напере-додні здійснював перевірку протипожежного стану, та застеріг адміністрацію школи про недопущення подібних робіт.
Тільки завдяки щасли-вому збігу обставин та професійним діям праці-вників МНС, збитки мінімальні, а школа , дирекція якої планує в цьому році відзначити своє 50-річчя, врятована завдяки діям пожежників.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору