Рівне:

Створення та просування сайтів

Драма останніх секунд

Спорт 13-лис, 2008, 15:309 prov 1 165
Драма останніх секунд


Двічі поспіль у домашніх іграх БК-93 “Пульсар” в чемпіонаті України з баскетболу серед команд суперліги долю матчу вирішували останні секунди. Якщо у грі із “Сумихімпромом” фортуна була на нашому боці, то в грі із БК “Донецьком” вона від нас відвернулася — 68:70, (13:14, 15:24, 23:12, 17:20). Хоча на цю поразку рівняни не заслуговували.
Перед матчем у Михайла Переверзія виникли труднощі зі складом. Підступний удар у спину завдав сербський легіонер Далібор Дяпа, який встиг стати улюбленцем рівненських вболівальників. Він просто кинув БК-93 “Пульсар” і поїхав в Одесу, де виступає за місцевий однойменний клуб у розіграші УБЛ. Керівництво рівненської команди робить усе, аби встановити справедливість у даній ситуації.
На додачу напередодні матчу із донеччанами травму отримав капітан команди Анатолій Дубнюк. Якщо додати до цього, те що Павло Улянко виступав на уколах, а Андрій Артимович через хворобу останні дні не тренувався — перспективи були туманні. Попри все це господарі дали бій донеччанам й мали всі права на перемогу. На жаль, до неї не вистачило одного дальнього кидка — 68:70.
Ігорс Міглінієкс, тренер БК ”Донецьк”:
— Найбільше проблем нам створив Брянцев. Він багато нам забив — то високі гравці були дуже повільні, то маленькі не встигали. Для наших українських гравців не дивина гра рівнян, а от американцям це потрібно зрозуміти. Я попереджав їх, розповідав як буде, вони уважно слухали, але це все ще треба відчути у грі.
Михайло Переверзій, наставник БК-93 “Пульсар”:
— У зв’язку з останніми подіями, а це ”втеча” Далібора Дяпи, травма напередодні матчу під час тренування Анатолія Дубнюка, невизначеність до останнього моменту участі у грі Павла Улянка — ми дуже переживали за результат матчу. Програвши повністю другу чверть, де ми поступилися за рахунок підбирань на своєму щиті, (після першої половини 14 у суперника проти 7 в нас), хлопці все-таки змогли зібратися. Щодо кінцівки — то це була лотерея. Якби Дмитро Дятловський влучив, то став би героєм матчу, і свято сьогодні було б не тільки в команді, але й в усіх вболівальників Рівного.
Стосовно втечі Дяпи, то немає бажання багато про це говорити. Він вчинив непорядно по відношенню, як до керівництва клубу, яке виконало всі контрактні зобов’язання перед сербським легіонером, так і перед товаришами по команді. Ми на нього розраховували. Звичайно, ми цей інцидент так не залишимо і будемо добиватися справедливості. Зараз шукаємо заміну Дяпі, і вже на наступному тижні до нас на перегляд приїде високорослий легіонер.
Найрезультативнішими у гостей були Пі Джей Такер та Кріс Оуенс — по 17 пунктів. За БК-93 “Пульсар” відзначилися: Брянцев — 21 очко, Дятловський — 17, Шемосюк — 10, Улянко — 8, Гуменюк — 6, Артимович — 5, Бєлов — 1.
Дублери БК-93 “Пульсар” поступилися — 75:101.
Результати решти ігор: ”Азовмаш” — ”Хімік” — 87:89 (дублери — 71:87), БК ”Полтава” — МБК ”Миколаїв” — 76:77 (78:63), ”Сумихімпром” — БК ”Київ” — 70:110 (69:93).
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору