Рівне:

Створення та просування сайтів

З мешканцями рівненських гуртожитків зустрілася Голова ФДМУ Валентина Семенюк-Самсоненко

Останні новини 26-лис, 2008, 10:409 prov 1 086
Ситуація, що склалася з гуртожитками, дійшла до тієї критичної точки, після якої - тільки вибух. З мешканцями рівненських гуртожитків зустрілася Голова ФДМУ, Почесний голова Всеукраїнської організації “Громадський союз захисту конституційних прав мешканців гуртожитків” Валентина Семенюк-Самсоненко, яка 25 листопада 2008 року перебувала у Рівному з робочою поїздкою.
Голова Фонду зазначила, що протягом 1993-98 років, внаслідок згубної політики лібералів, склалася ситуація, під час якої дуже багато гуртожитків було незаконно включено до статутних фондів підприємств. Вирішувати цю проблему, на думку В. Семенюк-Самсоненко, треба шляхом гучних судових процесів, до яких варто залучати і самих мешканців гуртожитків, і громадськість. “Найголовніше – правильно оформити документи. І не бійтеся подавати до суду”, - кінець цитати. Зокрема, за словами Валентини Петрівни, “Фонд державного майна визнає як помилку всі без винятку приклади включення гуртожитків до статутних фондів господарських товариств”. “Тобто, вам, мешканцям, потрібно подавати до суду на Фонд держмайна, і ми в судовому порядку визнаємо: так, була допущена помилка”, - пояснила Семенюк-Самсоненко.
Нині ФДМУ бере участь у безлічі судових справ по всій Україні щодо гуртожитків, які були незаконно включені до статутних фондів підприємств. За приблизними підрахунками, майже півтора мільйони українців розраховують на допомогу “Союзу захисту конституційних прав мешканців гуртожитків”, який був створений у вересні 2007 року за ініціативи Фонду держмайна, — повідомила прес-служба Рівненського відділення ФДКМУ.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору