Рівне:

Створення та просування сайтів

Мешканцям проблемних гуртожитків радять створити громадську раду

Актуально 27-лют, 2009, 12:569 prov 1 194
У Рівному 20 лютого з одноденною робочою поїздкою перебував заступник голови Фонду державного майна України Олександр Потімков. Про це повідомила прес-секретар ФДМУ Юлія Савуляк.
Він зустрівся з працівниками рівненського регіонального відділення ФДМУ, представив їм нового керівника – Валерія Марчевського, та окреслив основні завдання, які ставляться Фондом перед колективом регіонального відділення.
Окрім того, Олександр Потімков запропонував мешканцям рівненських гуртожитків створити громадську раду. „Ця громадська рада мала би контролювати роботу регіонального відділення, яку воно проводитиме щодо вирішення ваших проблем”, – порадив рівненським гуртожитківцям Олександр Потімков під час зустрічі з ними у приміщенні рівненського регіонального відділення ФДМУ.
„Утім, ви повинні пам’ятати, що велику роль тут усе ж таки відіграє місцева влада. У випадку Рівного – міська рада і мер зокрема”, – зазначив заступник голови Фонду.
Зі свого боку Олександр Потімков пообіцяв мешканцям гуртожитків усіляку підтримку, у разі потреби – навіть особисту присутність у судових засіданнях.
Довідка
Валерій Марчевський був поновлений на посаді начальника РВ ФДМУ по Рівненській області наказом Фонду держмайна від 17.02.2009 року. До виконання своїх обов’язків він приступив 18 лютого.
Наказ ФДМУ про поновлення на посаді Валерія Марчевського виданий на виконання Постанови Рівненського міського суду від 10 жовтня 2007 року та Ухвали Львівського апеляційного адміністративного суду від 5 серпня 2008 року.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору