Рівне:

Створення та просування сайтів

Поразка у Харкові

Спорт 04-гру, 2008, 11:459 prov 1 025
Невдалося продовжити переможну виїзну серію МФК “Рівне” у чемпіонаті України з міні-футболу у вищій лізі. У Харкові підопічні Юрія Баховського поступилися місцевій команді “Моноліт” — 1:3 (0:1).
У Харкові зутрічалися два дебютанти вищої ліги. Початок гри був за рівнянами. На жаль, свою перевагу футзалісти МФК “Рівне” втілити у забиті голи не змогли. Вирівнявши гру, “Моноліт” забив гол у ворота Сергія Щербакова. До кінця першого тайму рахунок не змінився. Після перерви рівняни змогли, не без допомоги господарів, сквитати м’яч. На 30 хвилині після передачі Вадима Жака пробивав Олександр Басіч. М’яч від ноги гравця харківської команди влетів у ворота. На більше рівнян невистачило. За п’ять хвилин харків’яни забили другий гол. Наприкінці зустрічі, після того, як Юрій Баховський випустив п’ятого польового гравця, господарі встановили остаточний рахунок.
Результати решти ігор: МФК ”Шахтар” — ”ТВД” — 2:2, ”Енергія” — ”Планета-Міст” — 5:1, ”ЛТК” — ”Кардинало” — 5:1, ”Контингент” — ”Марріон” — 2:2”, ”СумДУ” — ”Єнакієвець” — 3:0. У МФК ”Рівне” лишилося дев’ять очок. Лідирує ”Тайм” — 22. Наступний матч рівняни проведуть 13 грудня вдома проти НФК “Ураган” з Івано-Франківська.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору