Рівне:

Створення та просування сайтів

Дніпропетровська область лідирує за кількістю та сумою хабарів

Україна і світ 19-гру, 2008, 10:249 prov 859
Дніпропетровська область  лідирує за кількістю та сумою хабарів


У рейтингу України Дніпропетровська область посідає перше місце за кількістю та сумою хабарів, а середня величина хабара майже вдвічі вища, ніж по Україні. Про це заявив Начальник департаменту Національного комітету по боротьбі з корупцією в Дніпропетровській області Сергій Заєць.
За його словами, середній розмір хабара в регіоні — 40 тис. грн., в той час як в цілому по Україні цей показник коливається від 15 до 25 тис. грн. І це не єдиний антирекорд Дніпропетровської області. Одного з найбільших хабарів в історії України — 3 млн. грн. — отримав голова міськради та його помічник в одному з міст регіону. Хабар в 2 млн. грн. отримав голова райдержадміністрації.
Також зовсім нещодавно затримали посадових осіб Дніпропетровської міськради за незаконну роздачу близько 2 га землі.
Правоохоронців така ситуація не влаштовує, тому кампанія по боротьбі з хабарництвом почне набирати обертів. У випадку, якщо хтось із городян став свідком отримання хабара, співробітники по боротьбі з корупцією закликають негайно телефонувати в департамент.
Зазначимо, факт отримання найбільшого хабара співробітникам МВС вдалося зафіксувати у червні в Криму — за махінації з орендою землі місцеві чиновники отримали 5 млн. 200 тис. грн.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору