Рівне:

Створення та просування сайтів

У Березнівський міській раді виявили порушень на 1,5 мільйона гривень

Останні новини 23-гру, 2008, 09:389 prov 1 336
На 1759,63 тис.грн. фінансових порушень виявили ревізори контрольно-ревізійного управлінням в Рівненській області під час планової ревізії фінансово-господарської діяльності Березнівської міської ради. В ході контрольного заходу вони перевіряли дотримання чинного законодавства при наданні в оренду земель, які перебувають у віданні Березнівської міської ради, використання бюджетних коштів та їх цільового спрямування, правильність затвердження та використання видатків на виконання місцевих програм тощо.
Як результат – у міській раді з порушенням законодавства проводилися видатки на оплату виконаних робіт по капітальному ремонту господарських приміщень та житлового фонду; без проведення тендерних процедур здійснювалася закупівля продуктів харчування; зафіксовано факти порушення земельного законодавства. Наприклад, внаслідок неправильно встановленої ставки орендної плати при укладанні договорів оренди земельних ділянок, які передані в оренду для будівництва та обслуговування житлових будинків, господарських споруд, міською радою недоотримано орендної плати за останні три роки та січень-червень нинішнього на 21,29 тис.грн.: обласним бюджетом недораховано 5,32 тис.грн., районним – 3,19 тис.грн. та міським бюджетом 12,77 тис.грн.
На балансі міської ради 15 доріг загальною протяжністю 24,8 км обліковувались лише в кількісному виразі і ніхто не відав яка реальна вартість цих доріг. І лише завдяки ревізії їх комісією оцінено майже на один мільйон гривень.
За результатами ревізії на посадових осіб міської ради складено чотири протоколи про адміністративні правопорушення. Матеріали ревізії передано в прокуратуру Березнівського району. Перед Березнівською міською радою ініційовано призупинення бюджетних асигнувань та направлено вимогу щодо зменшення бюджетних асигнувань на суму використаних не за цільовим призначення коштів. За фактами бюджетних правопорушень на рахунках Березнівської міської ради зупинено операції з бюджетними коштами, — прес-служба КРУ в Рівненській області.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору