Рівне:

Створення та просування сайтів

У БЕРЕЗНІВСЬКІЙ МІСЬКІЙ РАДІ ВИЯВИЛИ ПОРУШЕННЯ

Кримінал 25-гру, 2008, 10:369 prov 1 287
На 1759,63 тис.грн. фінансових порушень виявили ревізори контрольно-ревізійного управління в Рівненській області під час планової ревізії фінансово-господарської діяльності Березнівської міської ради. В ході контрольного заходу вони перевіряли дотримання чинного законодавства при наданні в оренду земель, які перебувають під віданням Березнівської міської ради, використання бюджетних коштів та їх цільового спрямування, правильність затвердження та використання видатків на виконання місцевих програм тощо.
Як результат – у міській раді з порушенням законодавства проводилися видатки на оплату капітального ремонту господарських приміщень та житлового фонду; без проведення тендерних процедур здійснювалася закупівля продуктів харчування; зафіксовано факти порушення земельного законодавства. Наприклад, внаслідок неправильно встановленої ставки орендної плати при укладанні договорів оренди земельних ділянок, які передані в оренду для будівництва та обслуговування житлових будинків, господарських споруд, міською радою недоотримано орендної плати за останні три роки та січень-червень нинішнього на 21,29 тис.грн.: обласним бюджетом недораховано 5,32 тис.грн., районним – 3,19 тис.грн. та міським бюджетом 12,77 тис.грн.
На балансі міської ради 15 доріг загальною протяжністю 24,8 км обліковувались лише в кількісному виразі, і ніхто не знав, яка реальна вартість цих доріг. І лише завдяки ревізії комісія оцінила їх майже на один мільйон гривень.
За результатами ревізії на посадових осіб міської ради складено чотири протоколи про адміністративні правопорушення. Матеріали ревізії передано в прокуратуру Березнівського району. Перед Березнівською міською радою ініційовано призупинення бюджетних асигнувань та направлено вимогу зменшення бюджетних асигнувань у розмірі використаних не за цільовим призначення коштів. За фактами бюджетних правопорушень на рахунках Березнівської міської ради зупинено операції з бюджетними коштами.
Прес-служба КРУ в Рівненській області.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору