Рівне:

Створення та просування сайтів

Ревізори КРУ виявили порушення в Гощі

Останні новини 17-гру, 2008, 13:089 prov 1 119
На 11 мільйонів 332 тисячі гривень фінансових порушень виявили ревізори КРУ в Рівненській області у Гощанській селищній раді. В ході планової ревізії вони перевіряли дотримання чинного законодавства при наданні в оренду земель, які перебувають у віданні селищної ради, використання бюджетних коштів, правильність затвердження та використання видатків на виконання місцевих програм тощо.
Серед найбільших порушень – встановлена ревізорами фактична наявність доріг у кількості 64 одиниці, протяжністю 41920 м по території селища, яка у бухгалтерському обліку не відображена. Цей факт є підставою для порушення чинного закону про бухоблік. На вимогу ревізорів, комісією Гощанської селищної ради було проведено в ході контрольного заходу оцінку цих доріг та оприбутковано їх до бухгалтерського обліку на загальну суму 11 мільйонів 257 тисяч гривень.
За результатами ревізії трьох посадових осіб селищної ради притягнуто до адміністративної відповідальності, — повідомила прес-служба КРУ в Рівненській області.
Схожі новини
Коментарі - всього 1

roman 17-гру, 13:39

А чому не порахувли ще й тротуари - чи їх залишили на наступний раз щоб була причина ?
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору